Дві ДТП у Хмельницькому: «Ford» збив дитину та зіткнулися три легковики

Дві ДТП у Хмельницькому: «Ford» збив дитину та зіткнулися три легковики
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • На Озерній «Ford»збив 9-річну дівчинку, яка переходила дорогу. 

  • А на Західно-Окружній зіткнулися «Skoda», «ВАЗ» та «Citroen».

  • Постраждало двоє людей. 

Вихідними у Хмельницькому сталося дві ДТП. Як наслідок — травмувалось двоє людей, одна з них – 9-річна дитина. Про обидва випадки розповіли в поліції. 

Перша аварія трапилась в суботу, 6 січня, по вулиці Кармелюка. Близько 14:00 години автомобіль «Ford» наїхав на 9-річну дівчинку, яка переходила дорогу. Внаслідок ДТП дитина отримала травми. Її госпіталізували до медичного закладу. За кермом легковика був 35-річний водій. 

Відео дня

Друга дорожньо-транспортна пригода сталася 7 січня по вулиці Західно-Окружній. Близько 17:00 години зіткнулися «Skoda» під керуванням 39-річного місцевого жителя та «ВАЗ», за кермом якого перебував 47-річний хмельничанин. 

У подальшому легковик «Skoda» в некерованому стані врізався у «Citroen». Внаслідок аварії травмувався водій «ВАЗу». Чоловіка оспіталізували до травматології Хмельницької обласної лікарні.

За обома фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Нагадаємо, із ночі неділі в Україну прийшов активний циклон із опадами у вигляді крижаного дощу, снігу та мокрого снігу. На Хмельниччині почалися снігопади та очікуються сильні морози. Це ускладнює рух на дорогах. До кінця доби та впродовж наступної інтенсивність снігопадів не знижуватиметься. 

Також через погіршення погодних умов в Україні розгорнули роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення. Він працюватиме цілодобово, аби оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах. На кількох міжнародних та національних трасах можуть обмежити рух. Про це інформує Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України. Такі обмеження можуть бути введені на основних дорогах, а саме:

Нагадаємо, що траса М-30 пролягає через Хмельниччину. Також це можливо на інших основних маршрутах, залежно від ситуації.

Як діяти пішоходам та водіям під час негоди

Водіїв просять:

Пішоходам слід бути особливо обачними, адже є високий ризик утворення льодяної кірки на тротуарах. 

Станом на 12.30 немає запровадження обмежень/перекриття руху на окремих маршрутах. У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення Хмельницької області, звертайтеся телефоном до диспетчера ЦІЛОДОБОВО:  +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Деревянченко

    Форд не наїхав на дитину а дитина вибігла на проїзду частину без пішохідного без світлофора під автомобіль

keyboard_arrow_up