Електросамокати у Хмельницькому: за і проти (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Електросамокати у Хмельницькому: за і проти (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Електросамокат стає все популярнішим видом транспорту.
  • Є ті, хто цим незадоволений.
  • Хмельничанка Олена написала петицію щодо заборони використання електросамокатів.
  • Що про двоколісні думають містяни, запитали на вулицях Хмельницького. 
  • Дивіться відеоопитування. 

На вулицях міста все частіше можна помітити двоколісний вид транспорту - електросамокати. На них катаються не лише діти, а й дорослі. Роблять це не тільки на велодоріжках, а й на проїжджих частинах або пішохідних зонах. Саме тому електросамокати іноді стають учасниками дорожньо-транспортних пригод. Більше про такі ситуації в місті вже розповідали вам раніше.

Є у місті й ті, кому цей транспорт заважає. Скажімо, хмельничанка Олена Свинарчук просить заборонити кататися у відпочинковій зоні біля озера на Озерній. Жінка створила петицію, а в тексті зазначила:

Відео дня

Чи заважають електросамокати хмельничанам та що вони думають про цей вид транспорту? Про це запитали на вулицях міста журналісти vsim.ua. Дивіться відеоопитування далі. 

Нагадаємо: раніше у міській раді повідомляли, що від хмельничан вже отримали чимало скарг щодо електросамокатів. Саме тому вирішили розробити правила використання цього транспорту. Подати свої пропозиції може кожен мешканець міста. Як це зробити - читайте за посиланням

Читайте також: «Електротранс» хоче купити вживаних автобусів на 3,25 мільйона

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Вова Вова

    Заборонити їздити по пішохідних тротуарах віком від 14-16років, НАТО він і ПІШОХІДНИЙ а їздити по велодоріжках де їх немає по дорозі метер від обочини, де є широкі пішохідні можно розділити лінією для них і здавати хоч мінімальний іспит п.д.р
  • Юрій Гудок

    Самокати Це нововведення. Якщо заборонити їх то давайте заборонено волосипеди
  • Роман Омелян

    0971177615
  • Роман Омелян

    Запрітить я думаю нема смисла зараз в магазинах торгуют і якщо не буде міських пересядут на свої. А правила і якісь ограніченія надо вони ганяют на шаленій швидкості, і вже якщо нато пішло треба зробить плавні зїзди на переходах доріг сперед світафорами. А так все нормаль.

keyboard_arrow_up