«Електротранс» хоче купити вживаних автобусів на 3,25 мільйона

«Електротранс» хоче купити вживаних автобусів на 3,25 мільйона
  • Підприємство шукає п’ять вживаних транспортних засобів.

  • Очікувана ціна за одиницю складає 650 тисяч гривень.

Комунальне підприємство «Електротранс» має намір придбати п’ять вживаних автобусів. На це сподіваються витратити не більш як 3,25 мільйона гривень. Серед технічних вимог до транспорту — велика пасажиромісткість, низька підлога та пристосованість для людей з інвалідністю. Така інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro».

Нагадаємо, що подібну закупівлю вже оголошували у травні. Тоді за аналогічні автобуси підприємство пропонувало 2,97 мільйона гривень. Втім, ця закупівля була скасована. Директор «Електротрансу» Сергій Бобух у коментарі журналісту vsim.ua пояснював, що це пов’язано з позицією постачальників. Після оголошення закупівлі вони зв’язувалися з підприємством та пояснювали, що за таку ціну участь у закупівлі не братимуть. Через це закупівлю й скасували.

Автобуси «Електротранс» хоче купити через, що потрібно замінити мобілізований транспорт. Станом на початок червня для потреб, пов’язаних з війною, залучили три одиниці.

Відео дня

Але чи можна купити вживані автобуси за ті гроші, які пропонує «Електротранс»? 3,25 мільйона гривень за п’ять транспортних засобів — це 650 тисяч гривень за одиницю. Журналіст vsim.ua перевірив пропозиції на сайті auto.ria.com, які відповідають заявленим вимогам та ціні. Ціна розрахована сайтом за курсом долара на рівні 35,40 гривні.

МАЗ 103

МАЗ 107

Scania L 94 B4X2

Neoplan N 4011

MAN A20

MAN NL 263

MAN A11

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • viktor

    Симчышин убирает тролейбусы с улицы и пускает этот утилизированный хлам из европы,сегодня стоял возле юности ждал тролейбуса почти час,в это время проехало куча этого хлама искотовозок,Симчишин,щоб ты так ездил как люди ждут тролейбуса.

    PutnickFree reply viktor

    порівняно з цим хламом наші "сучасні" тролейбуси це віз для коней ;)

    "нові" тролейбуси вже починають розвалюватися, за скільки ремонтують ще радянські це взагалі окрема тема для кримінальної справи
  • ЧитачЧитачів

    Зустрічаємо цей металобрухт на вулицях міста.

keyboard_arrow_up