Громадський транспорт на зустрічці: у Хмельницькому знову зафіксували порушення ПДР

Громадський транспорт на зустрічці: у Хмельницькому знову зафіксували порушення ПДР
  • На проспекті Миру маршрутка повна пасажирів виїхала на зустрічну смугу.
  • Відео порушення на реєстратор зняв хмельничанин, який їхав напроти.
  • Перевізник карати водія не буде.

Другий тиждень поспіль водії фіксують на реєстратор порушення правил дорожнього руху на проспекті Миру. Громадський транспорт йде на обгін в годину пік біля костелу.

Так, 4 вересня, перетнувши дві суцільні, на зустрічку виїхав 21-ий автобус. Через тиждень, 11 вересня, таке ж порушення зафіксували зі сторони водія маршрутки №35.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Відео із порушенням ПДР хмельничанин Олег Романюк додав в групу «Я Паркуюсь як мудак, Хмельницький».

Маршрут №35 обслуговують автобуси ТОВ "Рембуд-транс". Керівником підприємства є екс-очільник міського управління транспорту Петро Кузьмін. Журналіст vsim.ua звернувся до нього за коментарем і запитав, яке покарання чекає на водія, який так порушив ПДР.

Петро Кузьмін, керівник ТОВ "Рембуд-транс":

- Поки факту про це порушення у нас немає. В подібних випадках ми застосовуємо до водіїв адміністративні покарання. Все залежить від того, що він скоїв. Можемо оштрафувати, залишити без роботи на тиждень, перевести на інший маршрут чи інгу посаду. Слюсаря наприклад. Звільняти? Зараз дуже важко знайти водіїв. Тому стараємося до такого не доходити.

Нагадаємо, що за таке порушення водії громадського транспорту відповідальності не несуть, якщо цього не побачила поліція. За перетин двох суцільних і створення аварійної обстановки можуть накласти адміністративний штраф або позбавити водійських прав на строк від 6 до 12 місяців.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Николай Коваль

    Думаю  потрібно перейменувати поліцію в жандармерію і все запрацює.Поліція себе не виправдала.

    Роман Савчук reply Николай Коваль

    як корабель не назви, а пливти в Україні він буде х...ово

    Микола Вінник reply Роман Савчук

    Просто х...овий ти капітан, Роман Савчук
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up