На Хмельниччині «ВАЗ» ледь не врізався в трактор і злетів в кювет. Пасажирка в лікарні

На Хмельниччині «ВАЗ» ледь не врізався в трактор і злетів в кювет. Пасажирка в лікарні
  • Аварія трапилась на Старокостянтинівщині.
  • Травмувалась 44-річна жінка.

Поліція встановлює обставини аварії, в якій постраждала 44-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 22 квітня, на трасі «Житомир-Чернівці». Близько 12:45 між селами Красносілка і Сахнівка автомобіль «ВАЗ» з’їхав в кювет. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За попередньою інформацією, 42-річний водій «ВАЗу» намагався уникнути зіткнення з трактором «Case IH Magnum», яким керував 28-річний житель села Морозівка. В результаті цього «ВАЗ» занесло в кювет.

Як додають в поліції, 44-річну пасажирку легковика з різними ушкодженнями забрали до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Віталій Грицаюк

    Великогабаритна техніка лиш в нас пересувається з грубими порушеннями ПДР....а контролю - 'нуль'!!!
  • Inna Lavreniuk

    Ого!!!
  • ЧитачЧитачів

    Ще з далеких часів СРСР всі трактористи їздять п'яні. За кожну халтурку з ними розраховуються могоричом. А зараз весна і халтури хватає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up