Повний салон пенсіонерів і рух поза графіком: хмельничанин про автобус №51 на Ракове

Повний салон пенсіонерів і рух поза графіком: хмельничанин про автобус №51 на Ракове
  • Петиція про те, щоб розглянути варіант обслуговування автобуса № 51, який курсує маршрутом "Катіон-Ракове", приватною фірмою, з'явилася на сайті міської ради 21 лютого.
  • Її автор наводить ряд причин, які спонукали його написати звернення.

Нова петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради у розділі "Дороги і транспорт".

Автор, Євгеній Сергійович, пропонує розглянути варіант обслуговування автобусного маршруту № 51 "Катіон-Ракове" приватною фірмою. Він опирається на колишній досвід і зауважує ряд переваг, якими можна було скористатися.

Як пише хмельничанин у своєму зверненні, наразі автобуси №51 та №52, як і тролейбус 7а, обслуговує ХКП "Електротранс" і вбачає в цьому певні незручності. Він наголошує: "Основними пасажирами є пенсіонери, яких завжди повний салон і це створює певні незручності для пасажирів, які оплачують свій проїзд, а іншого варіанту дістатись з Катіону в Ракове через вулицю Шевченка немає".

Відео дня

До того ж, чоловік згадує і про якість перевезення та порушення графіків. На його думку, в авто марки MAN або Mersedes, таких як на маршрутах №№21 та 22, їхати було б зручніше.

Свою петицію Євгеній Сергійович подав 21 лютого. Збір голосів ще триватиме 88 днів. Якщо ви розділяєте думку автора, то за звернення можна проголосувати ТУТ. 

Ідею підтримали 9 осіб. Для розгляду петицію необхідно, щоб проголосували 500 містян.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Михайло Білецький

    В Европі самим дорогим задоволенням є квиток на транспорт. Но для наших людей в більшому приоритеті стоїть не транспорт, а кава і булочка хотдог, тобто на свій шлунок вони готові тратитись, а от на здорові сустави, набойки, які менше будуть зношуватись, неготові

    Vitaliy reply Михайло Білецький

    задовбали довбані диванні експерти зі своєю Європою! Таке відчуття що перевізники не вилазять з цього сайту - все торочать що їм мало, що їм не хватає, ще й Європу приплітають. Для початку обілечуйте пасажирів, покажіть реальні доходи, а не х..ю на бумажці.
  • frest

    зовсім нічого не маю проти пенсіонерів і пільговиків в цілому, але бл*ть, має бути якась конкуренція... є тролейбус 7а, будь ласка, катайтесь скільки заманеться! але чому до прикладу студент, якому з Інститутської потрібно доїхати до вул. Довженка, має 40 хвилин тиснутись в жовтій розвалюсі? 3 майже однакові маршрути і всі одного перевізника... хіба це нормально?
  • Катя Попик

    А грошей в тих сільських стіко багато, шо на кожній руці по 3 браслети, товщиною з язик,на кожному пальці по золотому перстні з діамантом, в кожному вусі по 7 дирок для золотих серожок, на на татуірованих бров'ях стоять корекція щоміся -1500 грн, кігті як в когута нарощуть 350 грн корекція щомісяця, зачіска щомісяця-450 грн.Вже незнають куди мішки з грошима пхати, містя на роботах купують, місця в парламент, в партіях.Вже незнають куди свої гроші втюхати приїзжі з сіл, вже геть наперед місця на коадбіщах з пам'ятниками покупляли.Якщо була б можливість для внуків купувати золоті діадеми царя чи титули баронів і принцес, чи в церквах купувати білет в загробне життя в рай, то б вони і туда свох гроші пхали, а чо, бо вони не хворіють, ні вони, ні їх діти і внуки.
  • Катя Попик

    В Книжківцях, в Лезнего, в Олешені, в Ружичній, в Лісових гринівцях,Волочиськ,Дунаївці,Чорний Острів,Ярмоленці на Озерній, а також біля малосімейок і гуртожитків в дит. садках і школах, діти ніколи не боліють.Да, Книжковецькі так і кажуть, в нас так багато багатодітних сімей і ми ніколи не хворіїм, бо вітер дує завжди з поля, з міста ніколи вітра немає, а як з Кам'янця дує, то в нас сильні грози, то шо в них за вітри такі віють, чому там ніколи, ні люди , ні діти  не хворіють
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up