Щоб водії звикали: у Хмельницькому обмеження в 50 км/годину поки діє формально

Щоб водії звикали: у Хмельницькому обмеження в 50 км/годину поки діє формально
  • Із 1 січня в Україні вступили в силу зміни до ПДР.
  • Швидкість руху в населених пунктах зменшили до 50 км/год.
  • Хмельницькі патрульні не мають чим вимірювати швидкість.
  • Скоро штрафувати почнуть завдяки камерам відеоспостереження.

З першого дня 2018-ого в населених пунктах діє обмеження в швидкості руху – 50 км/год. Стосується воно і Хмельницького. Та поки це все діє лише формально і призначене, як кажуть vsim.ua в патрульній поліції міста, для звикання водіїв.

Справа в тому, що приладів для вимірювання швидкості в поліцейських немає. Тому й оштрафувати за перевищення швидкості вони поки не можуть. Каратимуть за їзду більше норми, коли по всьому місту встановлять камери спостереження. Вони мають фіксувати усі порушення. В тому числі й перевищення швидкості.

Запрацювати камери мають протягом першої половивни 2018-ого. За словами речника патрульної поліції Хмельницького Романа Мартинюка, це може статися як через місяць, так і через шість. Тому обмеження ввели, щоб на момент введення відео фіксації водії уже звикли до швидкості в 50 км/год.

Відео дня

Штраф за перевищення швидкості може бути 255 (70+ кілометрів на годину) або 510 (100+ кілометрів на годину) гривень. Та грошове покарання за такі порушення можуть зрости. Готується відповідний законопроект. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Цікаво як на камеру спостереження можна піймати за перевищення швидкості руху??? Адже камера не покаже перевищення швидкості.
  • Анонім

    Починайте штрафувати водіїв джипів, іномарок, а також лихачів, які менше соточки рухатися не можуть або ж не хочуть. Потужність двигуна має видавати на повну. А що там за штрафи, як їхні авто коштують від 750 тис.грн, то 255 чи 510 нічого не варті, вони тільки на день заправляють не менше 500 грн.
  • Конст Лесовой

    Навіщо закон, який неможливо виконувати ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up