Смертельна ДТП на Пілотській: у поліції озвучили нові деталі аварії

Смертельна ДТП на Пілотській: у поліції озвучили нові деталі аварії
Фото ГУНП у Хмельницькій області
  • Лоб у лоб в Раковому зіткнулись маршрутка та мотоцикліст. 
  • Від отриманих травм 38-річний чоловік, який їхав на мотоциклі, загинув. 
  • Поліція розповіла про деталі ДТП. 

Аварія трапилася вчора ввечері, 1 червня, на Пілотській, 14/1б. Близько 19:15 маршрутка № 50 збила 38-річного чоловіка, який їхав на мотоциклі. Від отриманих травм він загинув на місці. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

Як кажуть у поліції, за кермом мікроавтобусу «Mercedes Sprinter» був 51-річний хмельничанин. Він їхав у напрямку до обласної лікарні і повернув ліворуч, щоб заїхати на автомийку. Водій не переконався у безпеці руху, тому виїхав на смугу зустрічного руху. В той же момент у нього врізався мотоцикл «Kawasaki 400», за кермом якого перебував 38-річний місцевий житель. Від отриманих травм мотоцикліст помер на місці події. Наразі слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Alena Mazepa

    Що за стереотип?!Якщо мотоцикліст значить тільки літає.....По своїй прямій,не по зустрічній смузі,і не на перехресті...Для маршрутчиків давно закони не писані...де собі хочуть там і повертають і як завжди без поворотів(вони ж і не знають що є така функція у автомобілі вкл/поворот....)А по поводу швидкості,всі такі експерти і слухняні водії,без мотоцикла «Шумахерів» пів Хмельницького.....А в сім‘ї біда,Співчува
  • Alena Mazepa

    Що за стереотип?!Якщо мотоцикліст значить тільки літає.....По своїй прямій,не по зустрічній смузі,і не на перехресті...Для маршрутчиків давно закони не писані...де собі хочуть там і повертають і як завжди без поворотів(вони ж і не знають що є така функція у автомобілі вкл/поворот....)А по поводу швидкості,всі такі експерти і слухняні водії,без мотоцикла «Шумахерів» пів Хмельницького.....А в сім‘ї біда,Співчуваю🙏😥

    Viktor reply Alena Mazepa

    Дивно від Вас,дівчино, читати про стереотипи людей, якщо Ви самі їх будуєте, про те, що для усіх маршрутчиків правила не писані! тим самим Ви  нічим не відрізняєтесь від усіх таких же "екпертів"!!!

    в нашому місті і на жаль не тільки в нашому, правила ігнорують усі учасники дорожнього руху:усі види транспорту і в т.ч. навіть пішоходи!

    це наші реаліїї

    Viktor reply Alena Mazepa

    Дивно від Вас,дівчино, читати про стереотипи людей, якщо Ви самі їх будуєте, про те, що для усіх маршрутчиків правила не писані! тим самим Ви  нічим не відрізняєтесь від усіх таких же "екпертів"!!!

    в нашому місті і на жаль не тільки в нашому, правила ігнорують усі учасники дорожнього руху:усі види транспорту і в т.ч. навіть пішоходи!

    це наші реаліїї

    Анонім reply Alena Mazepa

    Шановна пані, це не стереотип, а правдиві реалії сьогодення. Потужний байк - це засіб підвищеної небезпеки!!! Чим вище потужність - тим небезпечніше. Додайте ще трохи     що кожен власник потужних транспортних засобів (авто,мото, авіа) вважає що має повну перевагу на дорозі незалежно від обстановки, знаків, сигналу світлофора. Бо негоже пропускати "біднячка", в то й час коли рухається "блатнячок". Я більш чим впевнений, що водії які рухалися в той час по пілоцькій, підтвердять усно або ж записом з відео реєстратора, що мотициклєт рухався не менше сотні... Мої щирі співчуття родині і дітям загиблого!!! А також підтримка для водія 50маршруту.
  • Карпюк Вадим

    Сергея жалко он был хароший мотоциклист.и осталось 3детей сиротами
  • Правдолюб

    Все таки водій маршрутки винен. Геть маршрутчиків

    Oleg Kudin reply Правдолюб

    Геть прокляті хрустіки! Їх хрен побачиш, вечно літають як сказились! До того ж він був взагалі без екіпіровки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up