«Справа Кривака»: секретаря міськради визнали винним у п’яному водінні

«Справа Кривака»: секретаря міськради визнали винним у п’яному водінні
  • Михайло Кривак має сплатити штраф 10 200 гривень. Також у нього на рік заберуть водійське посвідчення.
  • Чиновник до суду так і не явився. Він має право оскаржити рішення в апеляційній інстанції.

Ще 16 січня цього року патрульна поліція на Майборського зупинила «ЗАЗ Sens». Автомобіль знаходиться на балансі комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту. За кермом службового авто був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. Патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Оформили за частиною 1 статті 130 КУпАП. Журналістам чиновник зізнався, що випив декілька келихів вина. Та зазначив, що п’яним, на його думку, не був. Справу направили до суду.

Чотири судових засідання знадобилося, щоб розглянути «справу Кривака». На жодне із них обвинувачений у п’яному водінні чиновник так і не з’явився. Його інтереси представляв адвокат Михайло Осташ.

Останнє засідання у Хмельницькому міськрайонному судді відбулося сьогодні, 19 березня. Захист Михайла Кривака подав заяву про відкладення розгляду. Суддя Володимир Завроцький її до уваги не взяв і згодом зачитав рішення.

Відео дня

Михайла Кривака визнали винним у адмінправопорушенні за частинною 1 статті 130 КУпАП. Вона передбачає штраф у сумі 10 200 гривень і позбавлення права керувати транспортними засобами терміном на 1 рік.

Читайте також: Свідки кажуть, що секретар міськради тікав від поліції

Як повідомила vsim.ua прес-секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська, повний текст рішення буде готовий 21 березня. Після отримання Мимхайлом Криваком постанови суду він матиме 10 календарних днів на оскарження рішення в Апеляційному суді Хмельницької області. Чи буде він це робити, поки невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також«То вже будуть його проблеми», - Симчишин прокоментував нічне затримання секретаря міськради

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Мастер Автополив

    клятый Путин, опять казака споил. ну а остальная банда москальская его усадила в ланос под белы рученьки и Лавров отправил на плядкi.
  • Олекса Шумейко

    Знаю багато свободівців, як патріотів,  порядних людей, але й серед них, як скрізь, зустрічаються  не зовсім порядні.. Тому звертаюсь до "абсеранцєв", якщо маєте якісь конкретні факти, то докази в студію, а то получається від вас тільки бє-бє-бє.
  • Анонім

    По аналізу ЗМІ, свободівців зливають жорстко. Обзивають, зводять наклепи. Але ці непрофесіонали нічого не роблять щоб виправити ситуацію. Вчіться на помилках, не давайте себе спаплюжити. Ні то бухають то брейк данс танцюють. Короче самі себе топлять. Коли їх проженуть в шию опозорених, нова влада скаже словами класика "ми развєлі іх как катят"!!!

    Роман Савчук reply Анонім

    А Кривак не свободівець

    Анонім reply Роман Савчук

    Сорі, вірніше напишу як у хештегу статті "команда симчишина"!
  • Валентин Шимко

    А що з каже мер на це, він же сказав якщо вину доведуть то він буде свої міри також пристосовувати, шановний мер на мою думку треба його уволити по статі щоб його більше на державні служби не брали, і хватить підпільні автомати кришувати, бо таке відчуття коли прийшла Свобода то автомати почали процвітати

    Андрій Іваницький reply Валентин Шимко

    відмічайте в тексті керманича міста і буде вам відповідь)

    Александр Черненко reply Андрій Іваницький

    керманич мыста сам бухий в доску іздить - просто номера його авто знають і поки він кудись не в,іде то офіційноі новини не буде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 Лежав біля річки і кликав на допомогу. У Хмельницькому врятували 84-річного чоловіка play_circle_filled 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up