Страшна ДТП біля Хмельницького за участю “Tesla” і автобуса: в поліції розповіли деталі

Страшна ДТП біля Хмельницького за участю “Tesla” і автобуса: в поліції розповіли деталі
  • Аварія трапилася у передмісті вчора, 15 вересня.
  • Серед постраждалих восьмеро осіб.
  • У поліції розповіли деталі.

Страшна аварія сталася вчора, 15 вересня, близько 17 години, неподалік мікрорайону Ружична. Зіткнулися автобус і автомобіль “Tesla”. Серед постраждалих 8 осіб: 7 пасажирів і водій. 

За кермом автобуса, що курсував за маршрутом “Хмельницький-Карпівці”, був 50-річний водій. Автівкою “Tesla” керував 31-річний чоловік. В результаті зіткнення травмувалося семеро пасажирів автобуса. Із них - жінки 27, 42, 44, 59 і 70 років. А також 78-річний чоловік. Дані ще однієї пасажирки, яка постраждала, нині з’ясовує поліція. Крім того, водій “Tesla” наразі знаходиться у важкому стані. Про це повідомила начальник сектору комунікацій ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега. 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліція продовжує з’ясовувати всі обставини події.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Олександр Никитюк

    Ви розумієте звідки і як виїжджає цей автобус...
    З бічної дороги на швидкісну чотирисмугову трасу з поворотом наліво.
    Думаю, що якщо дорожники не змінять розмітку тут і надалі будуть аварії.
    Сам спостерігав як ці автобуси виїжджають на трасу і створюють аварійну ситуацію.
    Тут кримінальну відповідальність треба оголосити тому хто намалював цю безвідповідальну розмітку.
  • Den Titov

    Всiм пострадавшим скорiше видужати, а ми маем бути людьми.
  • Оксана Заїка

    Де саме ця аварія случилась? На якій дорозі ?
  • Юрій Мазур

    Тесла  з АЗС виїхала і встигла лише прискорити до 30 км ..як її впер наглий маршручик )))😂

    Анатолій Приймак reply Юрій Мазур

    Юрій Мазур Ага , вдруг ниоткуда и резко 30... !!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up