Судитимуть хмельничанина, який скоїв смертельну ДТП на блокпосту Рівненщини (ФОТО)

Судитимуть хмельничанина, який скоїв смертельну ДТП на блокпосту Рівненщини (ФОТО)
Тут і далі фото - ГУ НП у Рівненській області
  • Водій на швидкості в’їхав у блокпост, від удару його авто відкинуло і він врізався у фуру.

  • Водій вантажівки випав з кабіни і загинув. 

  • В аварію також потрапив легковик, який стояв на узбіччі. 

Мешканець Хмельниччини невдовзі постане перед судом за дорожньо-транспортну пригоду в Рівненській області. В тій аварії загинув чоловік та пошкодилися 2 автівки. Хмельничанину загрожує від 3 до 8 років ув’язнення. Про це повідомляють правоохоронці Рівненщини

Нагадаємо, аварія трапилась влітку. Ввечері, 29 липня, близько 22.00 в селі Вельбівно мешканець Хмельницької області за кермом автомобіля «Volvo» на легковику влетів у блокпост. При цьому він проігнорував вимоги дорожніх знаків, не дотримався правил проїзду блок-постів.

Внаслідок удару «Volvo» відкинуло назад і легковик виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із автомобілем «Renault Magnum». За кермом фури був 36-річний житель Тернопільської області. 

Відео дня

Внаслідок ДТП автомобіль «Renault», який перевозив зерно, перекинувся, а водій випав із салону та потрапив під колеса «Volvo». Тернополянин загинув на місці. 

Крім того, в автопригоді пошкодився ще й легковик «Ford», припаркований на узбіччі. На щастя, на момент ДТП у салоні нікого не було.

Винуватець ДТП — 40-річний хмельничанин — щиро розкаявся у скоєному та активно сприяв слідству. Це стало пом’якшуючою обставиною у призначенні покарання. Однак, тепер йому може загрожувати від 3️ до 8️ років позбавлення волі. 

Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та скерували до суду кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. 

Нагадаємо, днями в селі Шекеринці місцевий мешканець перебрав із спиртним. Близько 14.00 він помітив припаркований автомобіль “ВАЗ 2113”. Авто виявилося незамкненим, ще й з ключами. Тож 27-річний чоловік вирішив трохи покататися. Він сів у легковик, завів двигун та рушив. Але, будучи напідпитку проїхав не більше трьохсот метрів. Автомобіль врізався в дерево та сильно пошкодився. А захмелілий водій втік з місця ДТП. 

А на шляху М-30 “Стрий - Ізварине” легковик в’їхав у відбійник. У результаті ДТП автомобіль дуже пошкодився. Чи отримав травми сам водій в поліції не повідомляють. Відомо лише, що під час ДТП він був напідпитку. При спілкування у того виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місці аварії горе-водій пройшов огляд на стан алкогольного сп'яніння. Драгер показав результат 1,18 проміле.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ярослав Грабовський

    Якого біса випав водій вантажівки, чому був не пристебнутий, чи по всіх нормах були встановлені бетонні споруди, це питання основне, а не до того хто створив " типу ДТП" ... це країна яка немає ні прав ні норм, головне судити...

keyboard_arrow_up