Три ДТП за добу в Хмельницькому районі: є троє травмованих

Три ДТП за добу в Хмельницькому районі: є троє травмованих
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Аварії трапилась на Озерній та в Центрі, а також неподалік Давидковець. 

  • У травматологію потрапила 15-річна водійка електросамокату. 

За минулу добу на території Хмельницького району сталося одразу три ДТП. Про кожен випадок розповіли детально в поліції. 

Перша аварія трапилась 27 березня близько 19:30 години. У мікрорайоні Озерна по вулиці Панаса Мирного легковик збив підлітка на електросамокаті. 

52-річний хмельничанин на автівці «Fiat» врізався у електросамокат під керуванням 15-річної дівчини. Вона саме переїжджала через дорогу. Внаслідок аварії дівчина отримала травми. Її госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

Відео дня
Фото Труха Хмельницький

Ще одна ДТП сталася у Центрі близько 20:20 години. По вулиці Кам’янецькій легковик збив пішохода. 

За кермом автомобіля «Volkswagen» був 53-річний водій. Автомобіль збив 49-річну жінку, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході. В результаті аварії пішохідка також отримала травми.

Інша аварія сталася близько 21:00 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварне». Неподалік села Давидківці «Mercedes» збив 56-річного місцевого жителя. 

За кермом був 53-річний мешканець Давидковець. Він збив чоловіка, коли той переходив через дорогу. Внаслідок аварії пішохід отримав травми.

В усіх випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження info і наразі встановлюють усі обставини подій.

Нагадаємо, зранку неподалік Волочиська в ДТП потрапив рейсовий пасажирський автобус, який їхав із Варшави. В салоні було 23 дорослих та 2 дітей. Внаслідок аварії пасажири отримали травми, читайте деталі у матеріалі Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ВІДЕО)

Ще одна аварія трапилась на Кам’янеччині. Там з дороги з’їхала карета швидкої допомоги. Виїхати самотужки водій не зміг, тож викликали рятувальників. Читайте про це за посиланням. 

Додамо, що ще вчора в Хмельницькій області та й по всій країні синоптики оголосили штормове попередження. Дорожники Хмельниччини просять водіїв не залишати транспортні засоби біля лісосмуг. Адже через шквальний вітер та налипання мокрого снігу дерева та гілки падають на проїжджу частину та узбіччя. Наразі працівники дорожнього господарства працюють над усуненням наслідків негоди.

Також зазначимо, що негода вже наробила лиха на лініях електропередач. Лише в Хмельницькому відбулись аварійні відключення на 100 вулицях, а в області станом на 11 ранку внаслідок негоди знеструмлено понад 300 населених пунктів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up