Тролейбуси 11 жовтня не вийдуть на маршрути. Чим добиратися хмельничанам?

Тролейбуси 11 жовтня не вийдуть на маршрути. Чим добиратися хмельничанам?
Фото зі сторінки Сергія Бобуха

Дізнавайтесь які автобуси ходитимуть аби дістатися в потрібне вам місце. 

Ворожі ракети 10 жовтня вдарили по енергетичній інфраструктурі Хмельницького. Через це в місті зникло світло, згодом і вода. Електрику відновили ще в понеділок. Однак, мешканців усієї України попросили у вечірні години економити електроенергію. 

Через проблеми з електропостачанням у місті стали всі тролейбуси. На заміну їм комунальне підприємство «Електротранс» призначило автобуси.

У вівторок, 11 жовтня, директор підприємства Сергій Бобух повідомив, що цього дня тролейбуси ще не вийдуть на маршрути. Тож поки працюватимуть автобуси. 

Відео дня

Які саме автобуси ходитимуть та скільки:

Містян просять бути уважними та стежити за інформаційними трафаретами на автобусах.

ОНОВЛЕНО:

Міський голова Олександр Симчишин о 8.23 повідомив, що ситуація з електроенергією дозволяє  запустити роботу тролейбусів у місті лише мінімально.

- Зранку курсуватимуть тролейбуси лише на маршруті Озерна-Ракове. Всі інші тролейбусні маршрути будуть підкріплені автобусами та маршрутками. Дуже сподіваємося, що найближчим часом відновимо повноцінну роботу електротранспорту, - зазначив мер. 

Пільгові категорії населення можуть користуватися автобусами з написом " Комунальний транспорт твого міста" безкоштовно при наявності посвідчення та електронного квитка без обмежень. 

На тролейбусному маршруті №3 вже курсують тролейбуси №018, №283, №41 та №42 (на автономному ходу).
Три автобуси перекинуті з маршруту №8  і здійснюють пасажирські перевезення: один за маршрутом №11А та два за маршрутом №11. Про це інформують у міськраді. 

Нагадаємо, окупанти обстріляли більшу частину України. Били ракетами різних видів та безпілотниками. На Хмельниччині збили 3 ракети. Ще 3 поцілили по місту. 

Президент Володимир Зеленський закликав всіх українців не відходити далеко від сховищ. Міністр освіти Сергій Шкарлет порадив перевести навчальні заклади в дистанційний режим. В Хмельницькій ОВА повідомили, що всі садочки, школи, училища та виші, а також позашкільні заклади сидітимуть на “дистанційці” до п’ятниці. А в поліції дали поради як діяти якщо все ж опинилися під час тривоги на вулиці або ж далеко від укриття. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Регина Мельник

    А тим в кого проїзні за 260 грн, то коту під хвіст получається?
  • Валентина Дудар

    Комунальний транспорт, який заміняє тролейбус, і питання, чому з інваліда 2 групи, який їде в лікарню, вимагають  кондуктори оплатити  12 грн. за проїзд, або просять вийти з автобуса ???

    Діма Сокол reply Валентина Дудар

    Валентина Валентина це  таке не перший раз

    Валентина Дудар reply Валентина Дудар

    Регина Мельник так, але в нас головне гроші, а не люди, якось так

    Богдан Хмель reply Валентина Дудар

    хай вдома посидить

    Регина Мельник reply Валентина Дудар

    Валентина Валентина а чому тоді 12 грн вимагають, а не 7 грн як в тролейбусів. Вони ж замінюють тролейбуси, то і сума має бути 7 грн і взагалі з інвалідів і пенсіонерів при наявності картки не мають права брати за проїзд.

    PutnickFree reply Валентина Дудар

    так одразу викликайте поліцію, фіксуйте правопорушення, складайте відповідні протоколи, бо писати тут все одно що на паркані

keyboard_arrow_up