Цієї суботи, 22 грудня, обмежать рух транспорту на Прибузькій

Цієї суботи, 22 грудня, обмежать рух транспорту на Прибузькій
  • 22 грудня на вулиці Прибузькій відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції.
  • Через це перекриють частину дороги перекриють. 
  • Хмельничан просять завчасно планувати свій маршрут. 

У суботу, 22 грудня, на вулиці Прибузькій відбудеться останній у цьому році ярмарок сільськогосподарської продукції. Ятки з товарами розташуються на ділянці від вулиці Свободи до вулиці Старокостянтинівське шосе. 

У зв'язку із цим, на вищевказану ділянку дороги перекриють. Проїхати тут не можна буде з 4:00 до 14:00. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Хмельницької області.

Хмельничан просять завчасно планувати свій маршрут, аби уникнути заторів на дорозі. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Alec Vorontsoff

    "Улица СвободЫ"?? Та невже????  Дістали!!!
  • Nikolay Petrinenko

    повний єц . чи врахували організатори- керманичі області та міста . що сьогодні робочий день . як- наслідок == обмаль продавців . а ще менше покупців . які плююються на таку організацію ярмарки . далеко . важко . складно . дорого іхати з камянця. славути . дунаєвець . Приймається .АЛЕ п . Симчишин.-- де кондфіл . макаронка "тая". пивзавод.. балтіка. КРУПЗАВОД, і тд . тп - -- це про хмельницькі фірми , а область взагалі можна вважати == проігнурувала захід. ....ДЛЯ ГАЛОЧКИ годиться . а для покупців повний ..............
  • Oleg Palamarchuk

    Симчишка же до Европы тянется.. А там ярмарки на центральных площадях.. Всем удобно!!

    Олег Курганский reply Oleg Palamarchuk

    Да и не только он а и всё прогрессивное человечество
  • Леонид Наседкин

    Граматеи,прочитайте что вы написали.На русском языке: Южный Буг,улица Свободы. На украинском: вулиця Прибузька и решта других. В какой стране вы живёте?

    Федя Самсонов reply Леонид Наседкин

    а ти в якій країні живеш?

    Борисас Моисеявичюс reply Леонид Наседкин

    Дык это Google Maps одни улицы на украинском выдаёт, а другие на русском. Или Вы какой-то из языков плохо понимаете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up