У Хмельницькому “Opel” збив жінку на “зебрі”. Вона в лікарні

У Хмельницькому “Opel” збив жінку на “зебрі”. Вона в лікарні
  • Хмельничанку госпіталізували з численними травмами.
  • В неї констатували перелом правої ноги та закриту черепно-мозкову травму.

41-річну жінку хмельничанку збили просто на пішохідному переході. На неї наїхав «Opel Combo». За кермом автомобіля був  49-річний місцевий житель. Сталося це по вулиці Купріна 8 червня, близько 09:20.

Мешканка Хмельницького саме перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Коли відчула удар автомобіля. Її відкинуло на кілька метрів.

У результаті ДТП постраждала отримала значні тілесні ушкодження. У неї констатували перелом правої ноги та закриту черепно-мозкову травму. Карета швидкої допомоги забрала жінку до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Про це повідомили на сайті ГУ НП у Хмельницькій області.

Відео дня

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Анастасия Васильева

    почитала коменти- так останнім часом походу пішоходи назло вибігають на дорогу . люди ви що? повинна бути безпечна швидкість руху, винен водій- і все тут

    Татьяна Леоненко reply Анастасия Васильева

    Анастасия Васильева а на парковці епіцентру в тиждень буває і по 2 аваріі за тиждень, все залежить від поваги!

    Татьяна Леоненко reply Анастасия Васильева

    Анастасия Васильева  дуже часто помічаю, як люди виходять на дорогу навіть не дивлячись в сторону машини. Тут я вважаю немає взаємоповаги між учасниками дорожнього руху.

    Анастасия Васильева reply Анастасия Васильева

    Татьяна Леоненко а вам не здається поганою статистикою що останнім часом раз в тиждень збивають людину на пішоходному? якось дивно.

    Татьяна Леоненко reply Анастасия Васильева

    Анастасия Васильева водій то повинен, але водій тоже людина, мені пару днів назад мама з меленькою дитиною вибігла на свій червоний на дорогу. Невже ій так важко почекати 2 хвилини?
  • Сергей Мельник

    Сегодня женщина перебегала переход на красный.пришлось экстренно тормозить хорошо скорость небольшая.так может штрафы сделать одинаково для водителя и пешеходов?а то как то не по честному.одни обязаны пропускать другие часто прут как стадо баранов
  • Valentina Roman

    Это уже стало нормой. Каждый день ДТП. Завтра опять что-то произойдет. Кому выдают права? Где органы?
  • Наталья Именина

    В последнее время все чаще сталкиваюсь с водителями, не пропускающими пешеходов, даже если они уже ступили на зебру. Все от полной бесконтрольности. Нужны видеокамеры и неотвратимость штрафов.

    Анонім reply Наталья Именина

    Пані Тетяна, перш ніж ступати на ПП, слід впевнитися в безпечності, подивитися хоча б наліво і направо, подивитися чи є авто і чи водій вас візуально побачив і зрозумів  ваш намір, а вже потім ступати.

    Тоді і пропускати будуть!!!

    А як замість цього вискакуєте раптово, чи стрімголов вибігаєте, а по сторонах не дивитеся, звіняйте!!!! Хто порушує правила зі свого боку, автоматично наражає себе на небезпеку!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up