У Хмельницькому водій на зебрі збив бабусю з онучкою. Вони в реанімації

У Хмельницькому водій на зебрі збив бабусю з онучкою. Вони в реанімації
Аварія сталася близько 8:20 ранку у середу, 24 грудня.

Аварія сталася на проспекті Миру.

Жінка та її 8-річна онука переходили дорогу по пішохідному переходу.

- Унаслідок наїзду пішоходи отримали травми, госпіталізовані до лікарні, у бабусі важчий стан, вона без свідомості, - розповів "ВСІМ" речник управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк. - За попередніми даними, водій був тверезий. З місця події він не тікав.

Відео дня

За кермом Мерседес-Бенц Спринтер був 54-річний хмельничанин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Анонім

    Водій,певне, був сліпий? Бажаю йому повноцінної відсидки на зоні! І червонюка нехай із собою прихопить!

    Anonymous reply Анонім

    Помрій. Все  буде по закону.

    Анонім reply Anonymous

    А ви випадково не той самий водій, такі вже пішоходи всі підступні, а водії у нас всі правильно їдуть, особливо на Проспекті

    Anonymous reply Анонім

    водії дисциплінованіші, бо на них більша відповідальність, а пішоходів не карають, то вони і ходять як їм в дурну голову зайде

    л reply Anonymous

    Хотілося б вірити у дисциплінованих водіїв, які ніколи не перевищують швидкість, не їздять п"яними, не паркуються рагульно посеред газону чи за 2 метра до пішоходного чи на тратуарі.

    л reply Анонім

    100% вчора біля темпа знов аварія, кажуть трьох госпіталізували...

    Anonymous reply л

    знову безмозглі дорогу переходили , роззявивши роти
  • Анонім

    Добре було б, якби пішоходи, перш ніж переходити дорогу, дивилися по сторонам, а не як в анекдоті: перехрестився - і вперед.

    Цікаво, який "захист від дурня" потрібно встановлювати на пішохідних, щоб люди дивилися не тільки на зелене світло світлофору, але й наліво/направо?

    Храпач Наташа reply Анонім

    Згодна з вами. Скільки разів уже вилітали мені під колеса пішоходи апсолютно не дивлячись по сторонам , я розумію пішохідний перехід і все таке.Але буває що їду і зменшила швидкість перед пішоходним а людина вискочить із за припаркованого авто чи маршрутки, і заледве встигаєш зреагувати.А є щей погодні умовиколи коли зовсім нічого не видно а пішохід щей у чорному ну не видно його.Мені особисто дуже подобається коли на одязі пішохода є світло відбивачі такі люди добре помітні навіть у погану погоду.З приводу аварії не можна судити якщо не бачив на власні очі. Ні вякому разі не виправдовую водія ,але і судити не може не бачила.А про перебігання де попало дороги то це взагалі сьогодні перебігала мені така на темпі з грудним дитям на руках, хотілось зупинитись і врізати.Взагалі є правила не тільки для водія але і для пішоходів наразі знаю лише декількох хто їх хочаб читав.

    Anonymous reply Храпач Наташа

    Пішоходи у тому, що їх збивають, винні у 92,432% випадків самі. Нехай не бігають з роззявленими ротами, де заманеться. Водії набагато більш дисципліновані. Якби пішоходи несли таку ж відповідальність як водії (матеріальну, кримінальну, адміністративну), то про ДТП з пішоходами ми б чули 1-2 рази на рік.

    л reply Anonymous

    То по Вашому водій не винен що збив дитинку з бабусею на пішоходному? А якби це Ваша мама і дочка йшли, нічого? І ми тут всі писали би що вони самі винні?А Ваша дитина лежала у реанімації?

    Anonymous reply л

    давай краще про твою маму і дочку, яких збили на пішохідному поговоримо, або про твого рідного який збив твою маму і доньку

    л reply л

    Не дай Бог,звичайно. Але вчіться ставити себе на місце батьків чи дітей постраждалих. Це ж так жахливо. В кого є діти - зрозуміють. Може та дитина готувалась до свята у школі, були якість мрії, подарунки...І така біда... Водієві теж, звичайно, не позаздриш. Теж біда... Треба бути обережними - і пішоходам,і  водіям. Бо помилки потім ніколи не виправити, а жити, знаючи що забрав чиєсь життя - це не життя...Але все ж таки люди йшли рівно на переході. Таке може статися з кожним із нас, думаю, не раз таке було і у вас, коли виходиш, із-за машини яка стоїть і пропускає не видно, а звідкти вилітає інша машина.

    Anonymous reply л

    А водії всі сироти і планів ніяких у житті не мають, щоб через безвідповідальних водіїв сидіти у тюрьмі або мати судимість, наявність якої може поламати їхнє життя. Нехай пішоходів також саджають. Багатьох пішоходів увязнили з тих, що стали причиною ДТП унаслідок якої загинув водій, його пасажири, уникаючи зіткнення з безголовим пішоходом? Жодного. Але ж така поведінка призвела до смерті людей.

    л reply Anonymous

    Так ніхто ж не спорить що це не так. Я сама бачила, як вибігають раптово, як вбухані вивалюються ан дорогу. Але ж ми говоримо про конкретно цей випадок, чи не так? Чим винні та нещасна дитина з бабусею, які йшли в школу? Хто винен, може вони? Краще б співчуття виявили до людей. Завтра на місці цієї дитини може опинитися чиясь інша.

    Anonymous reply Anonymous

    ...через безвідповідальних пішоходів сидіти...

    л reply Храпач Наташа

    Є такі, що зненацька вибігають. Але якщо їдеш не перевищуючи швидкість, то  від удару людину не відкине на 20 метрів, і зупинитися зможеш нормально. Бабуся виходила за руку з дитиною, стояло 3 машини в правому ряду, пропускали, думаю водію не повилазило? Чого б машини зупинилися на зебрі? Думаю, бабуся з школяркою не "вибігали" раптово на дорогу. Я також вожу машину, але в даному випадку, цим переходом ми водимо дітей до школи і в садочки. Не перший випадок вже такий. Один пропускає, а другий летить під 90 км.

    Anonymous reply л

    Якщо їде навіть без перевищення (60 км/год), а безголовий пішохід вискакує зненацька, то це вже останній вискік для пішохода. Хоча, якщо дуже поталанить і все таки залишиться живим, то через деякий час після лікування знову зможе вискакувати, але не захоче більше. Щоб пішохід потрапив у лікарню, а не в інше місце, то важливо, щоб була можливість зменшити швидкість авто хоча б до 40 км/год, а цьому неочікувана поява пішохода ніяк не сприяє.

    Anonymous reply л

    Якби летів 90 км, то вже б нікого не лікували. Не брешіть. Вчіться культурі пішохода.

    л reply Anonymous

    Всі так пишуть, поки з їхніми рідними біди не станеться. Розкажете мамі тої дитинки, щоб вона вчилася культурі пішохода на пішоходному переході. А якщо людина - водій порядна, то жити з цим він і сам не зможе.

    Anonymous reply л

    Ти пропонуєш водієві покінчити самогубством? Взагалі головою вдарилась і криша поїхала швидко?

    л reply Anonymous

    Ні, не пропоную. Але мабудь нелегко жити відібравше невинне життя? Хоча таким хамам, як Ви це зрозуміти напевно важко...

    Anonymous reply л

    ну не ний. побачимо, що ти напишеш коли твій рідний зіб'є безголового пішохода

    л reply Anonymous

    Подивимось що ти напишеш якщо не дай Бог твою маму і дитину зіб'ють на пышоходному
  • PAL

    Сколько горя приносят эти пьяные-трезвые извозчики, сбивающие людей, на установленных для пешеходов местах. Сколько бед приносят наши даишники, судьи, которые не принимают серьезных мер к таким правонарушителям. Менты берущие взятки, на дорогах, порождают дорожных убийц. Судьи берущие взятки, увеличивают их количество. Но самое страшное все это начинается с автошкол и инструкторов по вождению, со сдачи экзаменов и получение "легких" прав. Вот вам и ежедневные жертвы наших будней.

    Anonymous reply PAL

    ну навіщо так піздіти? нормально там вчать
  • UkrRiot

    Люди, переходьте дорогу тільки тоді, коли бачите, що автомобіль починає гальмувати і зупинятись.. Такі випадки як цей доводять, що якщо ви на зебрі - то це не гаратує безпеку...

    Прохання до "Всім" повідомляти про стан потерпілих...

    Anonymous reply UkrRiot

    Більш немає нічого робити як про стан потерпілих повідомляти. Ти що, обкурився чи ще у дитинстві з печі впав?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up