На 32 автобусному маршруті змінять перевізника

На 32 автобусному маршруті змінять перевізника
Фото з архіву редакції
  • ПП «Авто-Експерт» обслуговує маршрути №28 та №32.
  • Останній тривалий час не працює.
  • Невдовзі його віддадуть іншому перевізнику.

Більш як два роки тому, у серпні 2021-го, у Хмельницький зайшов новий автобусний перевізник — приватне підприємство «Авто-Експерт». За конкурсом, який проводила міськради, фірмі дали на обслуговування два маршрути — №28 «Гречани — Лезневе» та №32 «Автовокзал №1 — Ракове». Станом на жовтень 2022 року маршрут фактично не працював. Нині ж його навіть немає у системі відстеження громадського транспорту «Dozor».

У міськраді хочуть розірвати договір з «Авто-Експертом» на обслуговування маршруту №32 та поставити туди комунальний «Електротранс». Про це йдеться у проєкті рішення виконкому, який опублікований вчора, 22 вересня. У документі йдеться, що при підготовці враховували звернення управління транспорту та листи обох перевізників. Договір з «Авто-Експертом» має бути розірваний 1 жовтня.

Оновлено. Заступник міського голови Микола Ваврищук розповів журналістам vsim.ua, що перевізник ще на початку своєї роботи обіцяв запустити на маршруті №32 середньогабаритні автобуси. Однак за два роки так цього й не зробив. Через це у нього й забрали маршрут.

Відео дня

Після 1 жовтня управління транспорту повинно буде укласти тимчасовий договір з «Електротрансом» на три місяці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Лозяний

    Ганьба, плакати хочу, були перевізники я

    кі спроможні організувати перевезення. А тепер беда чорна. Дякую ВЛАДИ за працю..😪😔.

keyboard_arrow_up