У Старокостянтинові знову прийматимуть іспити з водіння

У Старокостянтинові знову прийматимуть іспити з водіння
Ілюстративне фото
  • Місто стане третім в області, де можна буде пройти теоретичний та практичний екзамени.

У вересні минулого року у Хмельницькій області розпочали проєкт з прозорого складання теоретичних та практичних іспитів з водіння. У Хмельницькому та Кам'янці-Подільському тоді відкрили екзаменаційні хаби. Відповідно, у всіх інших сервісних центрах регіону екзаменаційні класи закрили. Серед таких був і сервісний центр у Старокостянтинові.

З того часу в області вивчали попит на складання іспитів. В результаті з'ясувалося, що мешканці північної частини області віддалені від послуги зі складання іспитів як територіально, так і логістично. Тому екзаменаційний клас вирішили відновити у Старокостянтинові. Він запрацює 1 лютого на вулиці Чайковського, 1-А. Там прийматимуть і теоретичні, і практичні іспити.

— Відтепер екзаменаційний клас обладнаний чотирма камерами для «перехресного» запису та аудіофіксацією, немає жодних «сліпих зон». Також ми оновлюємо та розширюємо автопарк, встановлюємо в обидві автівки сервісного центру МВС для складання іспитів систему відеоспостереження. Це теж виключає будь-яку можливість втручання в іспит. Крім цього, для більш ефективної роботи ми розширили штат екзаменаторів, а також збільшили кількість маршрутів для прийому практичних іспитів, — розповів начальник сервісного центру МВС у Хмельницькій області Микола Іщенко.

Відео дня

У сервісному центрі нагадують — зареєструватися на теоретичний іспит можна онлайн на 14 днів вперед. Його вартість складає 250 гривень. Реєстрація на практичний іспит також можлива онлайн, але вже на 21 день. За складання потрібно заплатити 420 гривень. Крім того, записувати на будь-які послуги можна через термінали у сервісних центрах. У такому випадку можна записатися на поточний день та три наступні. Про це повідомляють у сервісному центрі МВС у Хмельницькій області.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дихтяр Іванка Діхтяр

    А переоформлення машини,права поміняти?
  • Андрій Чупринський

    А Летичів?

    Андрій Чупринський reply Андрій Чупринський

    Був в 2000

    Luda Lugnyak reply Андрій Чупринський

    Андрій Чупринський Обслуговує Хмельницький. Там сервісного центру МВС не було

keyboard_arrow_up