В ДТП на Хмельниччині загинув 14-річний підліток

В ДТП на Хмельниччині загинув 14-річний підліток
  • Аварія трапилась у Славутському районі.
  • Хлопець йшов по узбіччю дороги.

Поліція з’ясовує обставини смертельної аварії, яка трапилась вчора, 18 вересня. За інформацією поліції, сталося все близько 20:00 на дорозі «Славута -Корець -Антоніни», поблизу села Ганнопіль Славутського району. 

48-річний чоловік на автомобілі "Renault Duster" не врахував дорожньої обстановки і збив 14-річну дитину. Як зазначають у секторі комунікації поліції Хмельницької області, підліток рухався узбіччям в попутному напрямку. Хлопець був мешканцем села Ганнопіль. Від отриманих травм він помер на місці.

Водія перевірили на стан сп'яніння, він був тверезим. За даним фактом правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Відео дня

Санкція статті передбачає від 3 до 8 років  позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Валентина Лескова

    таке враження, що Хмельничина самі гірші дороги, що аварія за аварією, про це свідчить
  • Володимир Чуба

    Вся суть в тому, що процентів 80 населення не знають ПДР і не хочуть знати. Стикаюсь з такими порушеннями часто.
  • Михайло Заклецький

    У нас під колесами гине більше ніж від ковіду . Но боряться з останнім.
  • Leonid Bozhok

    Шановні батьки, поясніть своїм дітям, що по дорозі завжди треба йти назустріч автомобілям, щоб бачити і при небезпеці можна було уникнути наїзду.

    Олександр Дзюблюк reply Leonid Bozhok

    @евгений штукалюк Мова про ПДР , стосовно Вашого комента про світлоповертаючі елементи згоден і чекаю з нетерпінням коли це стане обовязковим зі сторони правил або до людей так дійде що їх вночі не видно...

    Евгений Штукалюк reply Leonid Bozhok

    Олександр Дзюблюк В населённом пункте капоты мягче или кости крепче?

    Олександр Дзюблюк reply Leonid Bozhok

    Не завжди а поза населеним пунктом !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up