Вулицю Кармелюка розширять, але маршрутки по ній не ходитимуть

Вулицю Кармелюка розширять, але маршрутки по ній не ходитимуть
  • Цього року вулицю Кармелюка капітально відремонтують. На це виділили 11 мільйонів гривень.
  • Комунальники планують розширити та заасфальтувати дорогу, а також облаштувати тротуари.
  • Чому не ходитиме транспорт по оновленій вулиці, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Озерну інтенсивно забудовують. Вже не перший рік мікрорайон розширюється. Саме тому мешканці вулиці Кармелюка не раз просили владу пустити громадський транспорт до їхніх будинків. Навіть написали відповідну петицію до міської ради, яка зібрала необхідну кількість голосів. Та через постійне будівництво комунальники довго не могли взятися за ремонт вулиці.

В інженерно-технічному відділі управління ЖКГ розповідають, що проектну документацію підготували більше року тому, та до ремонту приступили лише у 2017. На капремонт виділили 11 мільйонів гривень. Роботи виконуватиме ПАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління № 56».

Частину вулиці розрили. Її засиплять щебенем і асфальтуватимуть

Відео дня

Журналісти vsim.ua поїхали на вулицю Кармелюка, аби подивитись, як просувається капремонт вулиці. Як виявилось, роботи киплять ще з початку березня. Зараз робітники вздовж правої сторони вулиці за допомогою техніки викопують ями, пізніше їх закидають щебенем та покладуть асфальт. Також частину електроопор переставили на декілька метрів далі, аби розширити проїжджу частину.

- Як тільки розтаяв сніг, то почали проводити підготовчі роботи. Вулиця розширюється повністю від Панаса Мирного і до «Трьох ведмедів». Ширина дороги буде 10 метрів, тротуари хочемо по 2,25 метри. А там, де виступають забудови, то тротуар буде по 1-1,5 метри, - розповідає vsim.ua директор КП «Технагляд» Андрій Петрук, якого ми застали на вулиці Кармелюка.

Бетонну дорогу на Кармелюка вкривають неглибокі ями

 Як тільки проведуть підготовчі роботи, почнуть облаштовувати тротуари та стелити асфальт. Андрій Петрук каже, що спочатку зроблять асфальто-бетонне вирівнювання старого покриття, а на ньому повністю заллють асфальт. Незважаючи на те, що дорогу відремонтують, маршрутки вулицею пускати не планують.

- Маршрутки туди скоріш за все не ходитимуть, бо там дуже похилий спуск. І його ніяк ні засипати, ні вирівняти не вийде, - коментує заступник начальника управління транспорту Сергій Шепурєв.  

Читайте також: 

Робітники вже перенесли електроопори на декілька метрів вбікПоблизу забудовники облаштують прибудинкову територіюНа Кармелюка автомобілям важко розминатисьПрацівники ШБУ № 56 проводять підготовчі роботиТрактор вже розвозить щебінь і закидає ним яму біля стовпів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анна Островська

    і як людям добиратись? вночі страшно йти.

    Кіндрат reply Анна Островська

    Вночі треба дома спати, а не по вулицях вештатись

    Мастер Автополив reply Кіндрат

    Кондрат, вот действительно, отчего меня не волнует вопрос, как ночью добираться? :) Как и тебя. А если и случается уезжать или приезжать по жд, то тогда на такси я потрачусь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up