Яку виручку за день зібрали в нових тролейбусах

Яку виручку за день зібрали в нових тролейбусах
  • Від учора, 30 січня, новий маршрут сполучає Ракове та Катіон через Дубове.

  • Там їздять тролейбуси, які можуть працювати на батареях.

  • Чи багато хмельничан встигли скористатися маршрутом?

У Хмельницькому запустили новий тролейбусний маршрут №4. Вперше тролейбуси вийшли на нього вчора, 30 січня. Маршрут є особливим для Хмельницького — на його частині немає контактної мережі. На цій ділянці тролейбуси отримують електричну енергію від акумуляторних батарей.

У перший день новим маршрутом проїхалися близько 443 пасажири, які оплатили проїзд. Кондуктори зібрали 1550,5 гривні. Про це журналістам vsim.ua розповів директор комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук. Скільки було пасажирів-пільговиків, невідомо. Встановити кількість зараз неможливо.

Маршрут №4 поки працює за тестовим графіком. Невдовзі з урахуванням пасажиропотоку мають визначити постійний графік:

Відео дня

— Стабільний графік буде відомий протягом 10—15 днів після того, як ми проведемо моніторинг. Подивимося по інформації водіїв, в які години, з якої до якої найбільше пасажирів. Тоді зможемо зробити остаточний графік, — розповів Віктор Паламарчук.

Новий маршрут обслуговують п’ять нових тролейбусів «Богдан». Презентували їх у середу, 29 січня. На них поки не встановлюватимуть валідатори та GPS-трекери. Тролейбуси перебувають на гарантії, тому без дозволу виробника цього робити не можна. Зараз «Електротранс» очікує, коли завод-виробник дасть «добро». А поки маршрут №4 не буде відображатися у системі «Dozor».

Нагадаємо, що у Хмельницькому триває впровадження системи «Електронний квиток». Її запустять для пільговиків орієнтовно у травні. Це дозволить дізнатися кількість пасажирів за будь-який період часу на будь-якому маршруті.

Читайте також: «Dozor» показує не весь громадський транспорт. Чому так?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Раїса

    Супер, а коли таке щастя дістанеться до Лезневого,  чекаємо тролейбус, ще з правління Чекмана.
  • Богдан Яницький

    Там неправильно порахували. Не 1150, а 1550. Це по перше. По друге на наступний день було більше пасажирів. Не судіть маршрут лише за 2 дні. Ті що працюють до 14:30 перевозять до 100 пасажирів, ті що до вечора трошки більше 150. Відповідно в день десь 2275 грн заробляють.
  • Roma Dovgan

    Конечно 1000 грн, маршрутки крадуть пасажирів в муніципального транспорту, жаль, якщо б залишили тільки тролейбуси і автобуси було би краще а не в цих бляшанках  тіснитися.
  • Олена

    Цей маршрут дійсно не вигідний , тому що проходить через вулицю Тернопільську ( цією вулецею їздить дуже мало пасажирів). Якщо маршрут пустити через вулицю Інститутська , де потік людей дуже великий , особливо вранці і у вечірній час , прибуток буде і людям так зручніше буде

    Alina Tsapova reply Олена

    Тернопільською може б і їздило більше пасажирів, якби через неї проходило більше як два маршрути 😡
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up