За конфлікт на дорозі адвокат з Хмельниччини може сісти на 10 років

За конфлікт на дорозі  адвокат з Хмельниччини може сісти на 10 років
  • Водійка Nissan з Хмельниччини посварилася з водієм Chevrolet .
  • Жінка хотіла поїхати, але чоловік застрибнув на капот Nissan.
  • Він впав та отримав серйозні травми..

18 вересня 2015 року автомобіль Nissan -Murano, за кермом якого знаходилася адвокат з Хмельниччини, їхав дорогою між селами Котюжини та Манево Тернопільської області.

Під час руху автівку почав блокувати та обганяти автомобіль Chevrolet -Niva.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Nissan в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Кермувальниця  Nissan зупинилася, вийшла із салону і між двома водіями виник конфлікт.

Відео дня

Після цього пасажир Chevrolet заліз на капот авто Nissan та почав бити руками по передньому вітровому склі та капоті. Жінка сіла за кермо і почала рухатись заднім ходом. Дебошир зіскочив.

Власниця Nissan вирішила об'їхати перешкоду. Та зачепила чоловіка автомобілем.

Потерпілий впав на транспортний засіб. Він лежав на ньому. Тримався обома руками за виступаючі краї капоту. Так чоловік проїхав метрів сімсот.

На повороті жінка пригальмувала і різко змінила напрямок руху. Чоловік злетів і отримав важкі тілесні ушкодження.

Врятувати життя потерпілому не вдалося. Він помер у лікарні через шість днів після інциденту.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Розслідування у справі закінчилося. Відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального Кодексу України. Жінці тепер доведеться відповідати у суді.

Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up