2,4 мільйона на майданчики для піщано-соляної суміші: кому заплатять

2,4 мільйона на майданчики для піщано-соляної суміші: кому заплатять
Ілюстративне фото
  • До кінця листопада у місті мають з'явитися 153 майданчики з контейнерами.
  • Вартість одиниці складає 15 751 гривню.

На вулицях Хмельницького мають облаштувати майданчики з контейнерами для зберігання піщо-соляної суміші в осінньо-зимовий період. На це планують витратити понад 2,4 мільйона гривень, включаючи податки. Майданчиків має бути 153, відповідно, кожен обійдеться орієнтовно у 15 751 гривню разом з контейнером. Про це ми розповідали вам раніше з посиланням на систему електронних закупівель «Prozorro». Замовником робіт з облаштування майданчиків є комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Хмельницької міськради.

Оприлюднене технічне завдання передбачає, що у кожному місці розташування майданчика потрібно буде викопати котлован глибиною до 25 сантиметрів, встановити бортові камені та укласти тротуарну плитку. Площа кожного майданчика складатиме понад 5 квадратних метрів. Контейнери матимуть місткість 150 літрів.

КП БРЕД, яке є замовником, вже визначило фірму-підрядника, яка виконає роботу. Це ТОВ «Будмаксплюс» з Хмельницького. Фірма зареєстрована у листопаді 2016 року, основним її видом діяльності є будівництво доріг і автострад. Керівником, засновником та власником підприємства є Лариса Григорян. Статутний капітал ТОВ складає 1,2 мільйона гривень. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl». Згідно з умовами закупівлі, роботи мають бути виконані до кінця листопада.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Володимир Буньковський

    Якщо з цих майданчиків і контейнерів буде гарний відкат,то можливо ще й будуть барабани на зупинках.
  • Юрій Гудок

    Давайте закупимо барабани по 25.000 гривень

    70 штук  і облаштуємо ними зупинки громадського транспорту. Кожен охочий зможе зіграти та підняти настрій
  • Anatoliy Slobodian

    НА БРУКІВЦІ НЕ ЗАРОБИЛИ, ТЕПЕР ЩЕ КОНТЕЙНЕРИ БУДУТЬ КУПУВАТИ. ЩЕ В СОВКУ З ДЕРЕВ'ЯНИХ ЯЩИКІВ ДЯДЬКО ШУФЛЕЮ РОЗСИПАВ ПІСОК. ВОДІЇ ЗНАЮТЬ В ЧОМУ ПОЛЯГАЄ РІЗНИЦЯ РОЗСИПАНОГО ПІСКУ З ШУФЛІ І РОЗСИПАНОГО ПІСКУ СПЕЦІАЛЬНОЮ ВАНТАЖІВКОЮ.
  • Валерий Похилюк

    Не зрозуміло , чому така висока вартість тієї скриньки разом з невідомим майданчиком.

    О Й  ОЙ !!!

keyboard_arrow_up