3D фонтан і 18-метрова ялинка: як прикрасять Старокостянтинів за 1,7 мільйона гривень

3D фонтан і 18-метрова ялинка: як прикрасять Старокостянтинів за 1,7 мільйона гривень
  • Старокостянтинівський комбінат комунальних підприємств купує нову штучну ялинку для міста.
  • Поставлять її по вулиці Острозького біля міської ради. Для цього вже розчистили територію та розібрали частину паркану.
  • Навколо ялинки зведуть антивандальну огорожу, а поруч встановлять піксельний фонтан.

Скоро у Старокостянтинові засвітять  новорічну ялинку. Нову штучну красуню за бюджетні кошти придбав Старокостянтинівський комбінат комунальних підприємств. На 18-метрову ялинку витратили 714 600 гривень, в комплекті з антивандальною огорожею. Придбали штучне деревце у приватного підприємства «Ялинка України», яке виграло тендер.

В 2017 році ця фірма ставила штучну ялинку та ілюмінаційні гірлянди і в нашому місті. Нагадаємо, що цього року на святкування новорічних свят у Хмельницькому витратили 308 400 гривень з міського бюджету.

Крім цього, щоб прикрасити центр міста, придбали ялинкові піксельні та світлодіодні гірлянди, восьмикутну зірку-кулю, маківку-розу вітрів, пластикові кулі, огорожу та піксельний фонтан-каскад 3-D, висотою  5,7 метрів і діаметром 4,5 метрів. На це пішло ще понад мільйон гривень з бюджету Старокостянтинова.

Відео дня

За даними prozorro.gov.ua загальна вартість ялинки разом з додатковими новорічними атрибутами складе 1 мільйон 723 200 гривень.

Ялинку, вже традиційно, встановлять по вулиці Острозького біля міської ради, перед входом до стадіону. Цього року розширять майданчик навколо новорічної ялинки. Наразі працівники ККП готують місце під ялинку: вирізали кущі та розібрали частину паркану. Роботи планують завершити до Дня святого Миколая, коли мають офіційно відкрити ялинку. Повідомляють на Starkon.city.

Фото Starkon.city

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мастер Автополив

    То шо, усі гайда у Староконстантинів чи шо?
  • Любов Сердунич

    Коли ж ми вже пропагуватимемо РІДНЕ, СВОЄ: ЗВИЧАЇ, ОБРЯДИ, СИМВОЛИ, святА?!.  Замість ЧУЖОЇ, СКАНДИНАВСЬКО-wОСКАЛЬСЬКО-сОВЄТСЬКОЇ, ялинки – ставмо НАШ, ДРЕВНІЙ СИМВОЛ Новоріччя: ДІДУХ, яким вшановуватимемо РІД і ХЛІБ!  Викидаймо нарешті совок із голови! ЗАОДНО МЕНШЕ КОШТІВ ВИТРАЧАТИМЕМО на чужий непотріб! І ПРИРОДУ збережемо!
  • Олена

    Навіщо така дорога ялинка, краще б дітям з інтернатів купили б новорічні подарунки!!!!
  • Вікторія

    Чому не жива
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up