3D фонтан і 18-метрова ялинка: як прикрасять Старокостянтинів за 1,7 мільйона гривень

3D фонтан і 18-метрова ялинка: як прикрасять Старокостянтинів за 1,7 мільйона гривень
  • Старокостянтинівський комбінат комунальних підприємств купує нову штучну ялинку для міста.
  • Поставлять її по вулиці Острозького біля міської ради. Для цього вже розчистили територію та розібрали частину паркану.
  • Навколо ялинки зведуть антивандальну огорожу, а поруч встановлять піксельний фонтан.

Скоро у Старокостянтинові засвітять  новорічну ялинку. Нову штучну красуню за бюджетні кошти придбав Старокостянтинівський комбінат комунальних підприємств. На 18-метрову ялинку витратили 714 600 гривень, в комплекті з антивандальною огорожею. Придбали штучне деревце у приватного підприємства «Ялинка України», яке виграло тендер.

В 2017 році ця фірма ставила штучну ялинку та ілюмінаційні гірлянди і в нашому місті. Нагадаємо, що цього року на святкування новорічних свят у Хмельницькому витратили 308 400 гривень з міського бюджету.

Крім цього, щоб прикрасити центр міста, придбали ялинкові піксельні та світлодіодні гірлянди, восьмикутну зірку-кулю, маківку-розу вітрів, пластикові кулі, огорожу та піксельний фонтан-каскад 3-D, висотою  5,7 метрів і діаметром 4,5 метрів. На це пішло ще понад мільйон гривень з бюджету Старокостянтинова.

Відео дня

За даними prozorro.gov.ua загальна вартість ялинки разом з додатковими новорічними атрибутами складе 1 мільйон 723 200 гривень.

Ялинку, вже традиційно, встановлять по вулиці Острозького біля міської ради, перед входом до стадіону. Цього року розширять майданчик навколо новорічної ялинки. Наразі працівники ККП готують місце під ялинку: вирізали кущі та розібрали частину паркану. Роботи планують завершити до Дня святого Миколая, коли мають офіційно відкрити ялинку. Повідомляють на Starkon.city.

Фото Starkon.city

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мастер Автополив

    То шо, усі гайда у Староконстантинів чи шо?
  • Любов Сердунич

    Коли ж ми вже пропагуватимемо РІДНЕ, СВОЄ: ЗВИЧАЇ, ОБРЯДИ, СИМВОЛИ, святА?!.  Замість ЧУЖОЇ, СКАНДИНАВСЬКО-wОСКАЛЬСЬКО-сОВЄТСЬКОЇ, ялинки – ставмо НАШ, ДРЕВНІЙ СИМВОЛ Новоріччя: ДІДУХ, яким вшановуватимемо РІД і ХЛІБ!  Викидаймо нарешті совок із голови! ЗАОДНО МЕНШЕ КОШТІВ ВИТРАЧАТИМЕМО на чужий непотріб! І ПРИРОДУ збережемо!
  • Олена

    Навіщо така дорога ялинка, краще б дітям з інтернатів купили б новорічні подарунки!!!!
  • Вікторія

    Чому не жива
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up