Будемо платити частіше. Найбільші мобільні оператори України змінили умови тарифів

Будемо платити частіше. Найбільші мобільні оператори України змінили умови тарифів
  • Мобільні оператори синхронно погіршили умови тарифів.
  • Тепер протягом року за зв'язок доведеться платити на один раз більше, ніж раніше.

 

Мобільні оператори "Київстар" і Vodafone, як і lifecell, перевели деякі тарифи на чотиритижневий термін (28 днів) надання послуг.

Раніше абонентна плата нараховувалася за календарний місяць - 30 днів або 31 день (28 або 29 днів у лютому), повідомляє ain.ua.

У "Київстар" зазначили, що тепер  усі тарифи для абонентів передплаченого зв'язку надають послуги терміном на чотири тижні.

Відео дня

"Нарахування послуг на чітко визначену кількість днів для абонентів передплати - поширена у більшості країн світу норма і вже довгий час практикується й іншими мобільними операторами в Україні", - заявили в компанії.

Представники Vodafone зауважили, що також перевели деякі тарифи на термін у чотири тижні. Це, наприклад, лінійка тарифів SuperNet і Unlim 3G.

В обох компаніях зазначили, що дані про терміни надання послуг можна знайти у докладному описі кожного тарифу на сайтах.

Також раніше стало відомо, що оператор мобільного зв'язку lifecell з 22 серпня перевів на 28-денну тарифікацію п'ять тарифних планів.

"З 22 серпня на 28-денну тарифікацію переводяться тарифи "Лайфхак", "Лайфхак Плюс", "Хайп", "Дзвінки всім 2017", "Дзвінки всім". Починаючи з 5 вересня, перехід на розрахунковий період тривалістю чотири тижні буде застосований до тарифів "3G Смарт 69", "Смартфон 2018" і "Абсолютна свобода", - повідомили у прес-службі оператора.

Загалом за 12 місяців абонентам тарифних планів з 28-денною тарифікацією доведеться оплатити зв'язок 13 разів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vovik Starik

    Когда же нажрутся то, а? Связь херня, но деньги вперед!
  • danger83 aukro

    Взяли приклад з виробників олії які продають пляшки по 0,87 л. )

    IGOR reply danger83 aukro

    И шоколадки 90 грамм, и этот список можно дальше продолжать... Хитрый и к сожалению, очень распространённый ход, чтобы получать больше прибыли, но не поднимать цену...

    В случае с 28 дневной абонплатой, это 13 абонплат в год) Так по пару дней и месяц набегает)

    Vitaliy reply IGOR

    як би ще нам зп платили за 28 днів ту ж саму, як за 30
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up