Хмельницьких олімпійців нагородили на 400 тисяч гривень

Хмельницьких олімпійців нагородили на 400 тисяч гривень
Інна Грищун на Олімпіаді двічі стала четвертою.

Спортсмени і їхні тренери отримають фінансову допомогу з бюджету міста. 

Хмельничани на іграх в Бразилії здобули дві нагороди. Спочатку «бронзу» на Олімпіаді виборов веслувальник Денис Янчук. «Золото» на рахунку нашого паралімпійця. Володимир Антонюк тріумфував у складі футбольної збірної.

Та не лише вони отримають по 50 тисяч гривень з бюджету Хмельницького. На сесії міськради, яка проходить сьогодні, 26 жовтня, депутати проголосували за надання фінансової допомоги іншим. Такі ж суми отримають олімпійці, які посіли місця з 4 по 6. Ще по 25 тисяч отримають тренери, які готували спортсменів.

По 50 тисяч гривень отримають:

Відео дня
  • Павло Алтухов
  • Інна Грищун
  • Дмитро Янчук
  • Володимир Антонюк
  • Тетяна Гуранська
  • Олександр Пелешенко

По 25 тисяч гривень отримають:

  • Сергій Жиляєв
  • Аркадій Майстер
  • Наталія Жиляєва
  • Михайло Мацьоха

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 13:47 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up