Кому дістануться 27,6 мільйона на відновлення обстріляних об’єктів на Хмельниччині

Кому дістануться 27,6 мільйона на відновлення обстріляних об’єктів на Хмельниччині
Фото наслідків обстрілу 22 жовтня 2022 року
  • 10 об’єктів після російських атак відновлюватимуть приватні фірми.

  • Роботи мають завершити до 1 жовтня.

На Хмельниччині будуть відбудовувати об’єкти, пошкоджені російськими обстрілами. На це витратять понад 27,6 мільйона гривень. Замовником робіт є державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника». Відповідна інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro». У всіх випадках терміном виконання робіт вказане 1 жовтня цього року.

Які саме об’єкти будуть відновлювати та де вони розташовані, на сторінках закупівель не вказано. Є лише інформація про підрядників, з якими вже уклали договори, та вартість. Загалом об’єктів 10, суми за кожним коливаються від понад 622 тисяч до майже 5,8 мільйона гривень. Розподілили об’єкти між п’ятьма фірмами-підрядниками. Пропонуємо дізнатися більше про кожну з них. Дані отримані з аналітичної системи «YouControl».

ТОВ «СМ Білдінг»

  • Відео дня
    /li>

ТОВ «Білдермакс»

ПП «БК-Терем»

ПП «Вектор-М»

ПП «Спорт-Прогрес»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач81

    Треба взагалі усі мерії розігнати. Щоб не дісталось тим що звичайно. Військові адміністрації повинні вирішувати, що наприклад плитку нафіг.
  • 007

    Статутний капітал фірм  1 одна тисяча гривень, у інших 10 тисяч грн., аж смішно такі серйозні контори а статутний капітал менший ніж у баби Валі що біляші на жд вокзалі продає
  • Таня Бистрицька

    Наслідки обстрілів 22 жовтня 2022 року ?

keyboard_arrow_up