#лютийдонат: в Україні відкрили збір коштів на 10 безпілотників для ЗСУ

#лютийдонат: в Україні відкрили збір коштів на 10 безпілотників для ЗСУ
  • Один безпілотний комплекс коштує більше мільйона гривень.

  • Всього ж хочуть пидбати 10 таких БПЛА.

  • Серед тих, хто доєднається до збору розіграють 24 ексклюзивних подарунки від Нацбанку. 

В Україні запустили благодійний збір коштів під символічною назвою “#лютийдонат”. Мета ініціативи – зібрати гроші на 10 безпілотних комплексів «Чаклун» для Збройних Сил України. Про це повідомляють в Хмельницькій ОВА

«Чаклуни» – очі для ЗСУ

— «Чаклун» — легкий у використанні, придатний до ручного запуску та ремонту в польових умовах розвідник українського виробництва. До кожного комплексу входять 5 дронів, які здатні перебувати в повітрі 60 хвилин та літати на відстань до 100 кілометрів, — йдеться в повідомленні. 

Вартість 1 такого комплексу становить 1 032 000 гривень. Ініціативу організував Національний банк України разом з фандрайзинговою платформою United24 та в партнерстві з ПриватБанком.

Відео дня

— Минув рік з початку повномасштабної війни, мета якої – знищити Україну. Але Збройні Сили на фронті дають гідну відсіч цим ницим планам ворога, а вся українська громада – спільно допомагає нашій армії. Ми запрошуємо кожного приєднатися до благодійного збору коштів та зробити #лютийдонат. Всі кошти будуть спрямовані на купівлю «Чаклунів» – дронів-розвідників, які стануть очима нашим ЗСУ. Щоб підтримати нашу благодійну акцію, ми підготували дійсно цікаві, цінні та неординарні подарунки, – повідомив Голова Національного банку України Андрій Пишний.

Подарунки за донати

Серед учасників цієї благодійної ініціативи розігруватимуть 24 неймовірних ексклюзивних подарунки від Нацбанку. Кожен, хто задонатить щонайменше 300 гривень, зможе виграти один із них. Які подарунки будуть:

Кількість донатів від однієї людини – не обмежена. 

— Донат 300 гривень – це один шанс виграти, 600 гривень – два шанси, 900 гривень – три шанси, більше донатів – більше шансів, — додають в ОВА. 

Також зазначають, що усі донати відразу потраплятимуть на спецрахунок Нацбанку, відкритий для потреб сил оборони України. Після завершення збору коштів представники фандрайзингової платформи United24, створеної за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, придбають за ці кошти розвідувальні дрони «Чаклун» та передадуть їх українським захисникам.

Детальніше про умови участі у благодійній акції можна дізнатися за посиланням. Там же можна одразу перерахувати донат. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Кузнецов

    Скоротiть заступникiв i будуть кошти...

keyboard_arrow_up