На Прибузькій почали будувати Палац спорту (ФОТО)

На Прибузькій почали будувати Палац спорту (ФОТО)
  • Компанію, яка будуватиме Палац спорту в Хмельницькому, визначили в грудні минулого року.

  • Вона погодилася звести його за 276 мільйонів гривень до кінця 2020 року.

  • На Прибузькій вже розпочали будівництво.

У Хмельницькому планують збудувати Палац спорту. Загалом він обійдеться у майже 276 мільйонів гривень. Будуватиме його хмельницька фірма «Будівельний Альянс Груп», яка минулого року виграла тендер. Вона вже отримала 58,5 мільйона гривень. Більша частина цієї суми надійшла з державного бюджету. Також до фінансування будівництва долучилася міська рада. Звести споруду мають до кінця 2020 року.

Чотириповерхова будівля матиме спортивний та фізкультурно-оздоровчий корпуси. Перший буде призначений для тренування спортсменів вищої кваліфікації та проведення змагань, а другий — для загальної фізичної підготовки та активного відпочинку мешканців різних вікових груп.

Кілька днів тому на Прибузькій, 5/1, розпочали будівництво. Зараз там будівельна техніка, зокрема екскаватор та підйомний кран. Робітники копають котлован для спорудження фундаменту майбутнього Палацу спорту.

Відео дня

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дима Кучка

    Я чув такі слухи що на цій ділянці, забивають сваї в землю і вони провалються чи це брехня?

    Poshtar Boba reply Дима Кучка

    брехня. куди їм провалюватися, тут мільйони років річка намулювала осадові породи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Якої погоди чекати у Хмельницькому наступного тижня 17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up