Найдорожчі будинки, які продають у Хмельницькому. Огляд і ціни

Найдорожчі будинки, які продають у Хмельницькому. Огляд і ціни
  • Із сауною, басейном, фонтаном чи садом.
  • У Хмельницькому продають сотні приватних будинків.
  • Найдорожчий коштує понад 13 мільйонів гривень. 
  • Як виглядають будинки, що продають за найбільшою вартістю?

Мешкати в приватному будинку - мрія багатьох, що особливо загострилася в період карантину. Дихати свіжим повітрям, насолоджуватися поодинокими прогулянками на власній території - все це хоче втілити в життя чимало людей. При цьому хочеться, аби дім був облаштований максимально комфортно. Наявність просторої ділянки, саду, комунікацій та інших зручностей при цьому обов’язкова. Не секрет, що вартість таких будинків немаленька. 

Пропонуємо наблизитися до мрії, а саме зазирнути до вікон дорогих будинків. Більшість таких оснащена всім необхідним і навіть більше. Басейни, сауни, бані, каміни, сади, альтанки й мансарди - тут є все. Ми підготували підбірку з десяти найдорожчих будинків, що продаються в Хмельницькому. Для цього скористалися оголошенням з сайту dom.ria. Переглядайте, мрійте та обирайте дім для себе.

Будинок на Верхній Береговій

Відео дня

Ціна: 13 927 547 гривень

Площа - 770 квадратних метрів, ділянка - 10 соток.

“Ексклюзивна пропозиція, рівних якій немає”, - йдеться в оголошенні. Цегляний приватний будинок з індивідуальним опаленням. Є 9 кімнат та мансарда на два входи з санвузлом і спальними кімнатами. Ландшафтний дизайн, зона відпочинку, альтанка з мангалом, піччю, а також критий паркінг на 5 авто. В описі йдеться, що це ідеальний варіант для проживання разом з дітьми. 

Будинок у Відрадному

Ціна: 9 052 924 гривень

Площа - 450 квадратних метрів, ділянка - 11 соток.

У будинку є 3 поверхи й 8 кімнат. Побудований у 2016 році. Є індивідуальне опалення й зроблений ремонт. Є баня, сауна, критий басейн і фонтан. Також дитячий майданчик, альтанка, сад, веранда та підвал. Вода подається зі свердловини та криниці. Є теплова помпа, газовий і електричний котли.

Будинок на Трудовій

Ціна: 8 356 545 гривень

Площа - 300 квадратних метрів, ділянка - 12 соток.

У цьому приватному будинку є 5 кімнат. Опалення централізоване. У домі є два житлових поверхи, підвал та сад. Серед комунікацій в будинку: електрика, газ, двоконтурний котел для підігріву води. У домі зроблений новий ремонт. Є гараж, мансарда й камін.

Будинок у Лезневому

Ціна: 8 217 269 гривень

Площа: 360 квадратних метрів, ділянка - 15 соток. 

В оголошенні йдеться, що будинок побудований за усіма сучасними технологіями. Є велика кухня, їдальня, вітальня, кабінет, дитяча, дві спальні, гостьова кімната та кімната для відпочинку, що облаштована домашнім кінотеатром. 

Котел двоконтурний, тепла підлога, дорога сантехніка. Є сад і критий басейн. Облаштована альтанка з терасою для комфортного відпочинку. “Ця пропозиція чудово підходить для людей, які цінують тишу та свіже повітря”, - зазначено в описі.

Будинок у Ружичній

Ціна: 7 799 442 гривень

Площа: 300 квадратних метрів, ділянка - 15 соток

Приватний будинок з цегли має 4 кімнати. Серед комунікацій електрика, газ, каналізація - септик. Є 3 санвузли, гараж, балкон. На території є доріжки, тротуарна плитка, дерев’яний паркан й автоматичні ворота.

Будинок на Заготзерно

Ціна: 7 242 339 гривень

Площа - 202 квадратних метрів, ділянка - 6 соток.

“Продається чудовий, якісний будинок для справжніх поціновувачів якості”, - написано в оголошенні. Дім утеплений. На території також є будинок для гостей з сауною та басейном, альтанка з піччю. 

Будинок біля автовокзалу №1

Ціна: 7 103 063

Площа - 160 квадратних метрів, ділянка - 3,5 соток.

В оголошенні зазначено, що в будинку зроблений коштовний і сучасний ремонт. Перший поверх - кухня-студія, зона відпочинку, туалет і коридор з підігрівом підлоги. Другий поверх - три кімнати, гардероб, ванна кімната і туалет. Є дві великі лоджії для відпочинку з гарним краєвидом. Опалення автономне, котел. Є охоронна сигналізація.

Будинок у мікрорайоні Виставка

Ціна: 5 710 306

Площа - 360 квадратних метрів, ділянка - 18 соток.

У будинку є цокольний поверх, з підсобними приміщеннями та гаражем на дві машини. Також є власна сауна. На двох житлових поверхах є кухня, вітальня і дві спальні. На кожному з поверхів розташований окремий санвузол. В оголошенні написано, що на мансардному поверсі є можливість обладнати тренажерний зал й зону відпочинку.

У будинку індивідуальне опалення. На території є невеликий гостьовий будинок. Є невеличкий сад, та ділянки під засадження.

Будинок в районі Старого аеродрому

Ціна: 5 571 030

Площа: 343 квадратних метри, ділянка - 5 соток.

Приватний будинок складається з 10 кімнат. Є індивідуальне опалення, зроблений ремонт. На території є доріжки з тротуарної плитки, цегляний паркан і фонтан. “Будинок великий. Стелі з гіпсокартону. Меблі за домовленістю. Оплата, оформлення на покупцеві, в деяких моментах віднімемо ціну від вартості будинку”, - зазначено в оголошенні.

Будинок у мікрорайоні Заготзерно

Ціна: 5 568 244 гривень

Площа - 100 квадратних метрів, ділянка - 7 соток.

Приватний будинок складається з трьох кімнат. Є індивідуальне опалення, стіни - з цегли. Господарі обіцяють залишити всі меблі. “Можливий торг”, - йдеться в оголошенні. 

Читайте також:

Десять родзинок у мікрорайонах Хмельницького за версією ВСІМ

Житло у кредит для хмельничан: які умови та як зекономити (ІНФОГРАФІКА)

У якому мікрорайоні Хмельницького найкраща інфраструктура (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Pavel Kondrashov

    А что хозяева уже не могут содержать эти дома? Строили,так и живите в них.
  • Саша Сом

    Сучасні чавунні радіатори))
  • Stepan Tanasiychuk

    Дизайн інтер‘єру? Нє, не чули 🤔
  • Читач62

    Який несмак!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up