Незабутня шлюбна ніч: скільки коштує весільний “люкс” у Хмельницькому

Незабутня шлюбна ніч: скільки коштує весільний “люкс” у Хмельницькому
Так прикрашають номер для молодят у готелі "Поділля"
  • Святковий номер для молодят у Хмельницькому можна замовити чи не в кожному готелі.
  • Вартість номеру обійдеться від 600 до 3000 гривень.
  • Спеціально для наречених номери можуть оригінально прикрасити.  

Сезон весіль стартував. Чимало молодят на час святкування задумується над тим, де найкраще провести шлюбну ніч. Аби гості не заважали і особлива атмосфера відчувалася. Для такої нагоди підійдуть готелі. У деяких закладах спеціально для такої події оформлені «люкси» для наречених, більшість же просто підлаштовується під примхи клієнтів. Є й такі готелі, які взагалі не надають особливих послуг для молодят. У яких готелях Хмельницького можна замовити весільний «люкс» та скільки це коштуватиме, дізнавались журналісти vsim.ua.

Номер у "Поділлі" прикрашають лебедями з рушників
 У готелі «Поділля» нареченим пропонують дві категорії номерів на вибір: одномісний «напівлюкс» та двомісний «Люкс». Кожен із них обладнаний м’яким двоспальним ліжком, туалетним столиком, ванною кімнатою, кондиціонером, телевізором, шафою для одягу. Є доступ до інтернету. За «напівлюкс» просять 400 гривень, «Люкс» коштує 600. За бажанням номер прикрашають виробами з фатіну, лебедями з рушників та м’якими серцями. В подарунок нареченим дають пляшку шампанського.  

В готелі "Любе" пропонують "люкси" та "економи"
 На сайті готелю «Любе» немає окремого номеру для молодят. Про це ж зазначають і на рецепції. Але, за бажанням, наречені можуть винайняти собі «люкс» чи «економ». Люкси є двомісні та одномісні. Вони обладнані просторим двоспальним ліжком, душем, безкоштовним Wi-Fi та кондиціонером. Номери оформлені в пастельних тонах. Ціна перебування в двомісному «люксі» становить 600 гривень за добу, в одномісному – 500. Також, кажуть у готелі, молодята інколи замовляють номери класу «економ». Там інакше оформлення та меблі. Вартість «Економу» становить 400 гривень.

Відео дня

В "Енеїді" є кілька кімнат на вибір

 У готелі «Енеїда» спеціальних номерів для наречених не передбачено. По телефону пояснюють, що молодята можуть обрати для себе будь-який номер за власним уподобанням. Зазвичай, каже жіночий голос, замовляють люкси та напівлюкси. Радить прийти та обрати для себе будь-який. Відрізняються номери лише кількістю кімнат. «Напівлюкс» має лише одну кімнату. А от «Люкс» складається з вітальні та спальні. У номерах є двоспальне ліжко, телевізор, кондиціонер, туалетний столик та ванна кімната. Ціна «напівлюксу» - 400-450 гривень за добу. «Люкс» коштує від 500 до 650 гривень.

У "Колізеї" молодятам пропонують VIP-номер

 VIP-номер для молодят у готелі «Колізей» облаштований в світлих бежево-золотих тонах. Відвідувачам пропонують дві кімнати, двоспальне ліжко, диван та кондиціонер. В спальні розташований невеликий туалетний столик, LСD-телевізор та велика шафа. За добу користування номером просять 800 гривень.

У готелі "Янісоль" номер прикрасять за 300 гривень
 У готелі «Янісоль» для молодят пропонують покращений «люкс». Номер складається із двох кімнат: невеликої спальні та вітальні. Він обладнаний двоспальним ліжком, диваном чи двома розкладними кріслами, холодильником, кондиціонером, LСD-телевізором, до якого підключене супутникове телебачення. Проведений інтернет. На вибір у готелі є 12 номерів цього класу із різною кольоровою гамою. Для молодят вартість зупинки в номері становить 800 гривень за добу. На рецепції пояснюють, що в цю ціну входить додаткове оформлення спальні. Ліжко накриють святковим покривалом та прикрасять балдахіном, принесуть додаткові меблі, а стільці обгорнуть чохлами. Причому з собою можна буде принести квіти та фрукти.

У "Парк Готелі" за "люкс" беруть 800 гривень

 У комплексі «Парк Готель» також не відведено окремого номера для наречених. На рецепції зазначають, що в таких випадках молодятам пропонують номер класу «люкс». Його добова вартість становить 800 гривень. У номері є спальня, вітальня, ванна кімната та балкон. В кожній з них є телевізор, супутникове телебачення, безкоштовний Wi-Fi, у спальні – двоспальне ліжко та кондиціонер. Є холодильник, шафа-купе та канапа. На сайті «Парк Готелю» зазначено, що якщо святкувати весілля в їхньому ресторані, то святковий номер молодята отримають в подарунок.

У "Вік-Жані" прикрасять лише повітряними кульками

 На сайті готелю «Вік-Жан» не пропонують окремого номера для молодят. Для того, аби дізнатись чи в них можна замовити таку послугу телефонуємо за вказаним на сайті номером. Чоловічий голос відповідає, що окремого номера для закоханих у них не передбачено. Але буває, що люди замовляють таку послугу. Тоді персонал може прикрасити номер повітряними кульками.

- Ми можемо прикрасити номер максимум кульками. Свічок ставити в номерах в нас не дозволяють. Тільки по мінімуму прикрасити. І то без фанатизму, щоб потім не віддирати від стін, - каже чоловік на рецепції.

Вартість номеру «люкс» у «Вік-Жані» становить 1000 гривень за добу.   

У "Арєні" пропонують номер "авангард" за 1600

 У готелі «Арєна», що розташований в самому центрі міста нареченим пропонують номер класу «авангард». Він оформлений в біло-сіро-коричневих тонах. У номері є двоспальне ліжко, LСD-телевізор, кабельне телебачення, функція клімат-контролю, безкоштовний Wi-Fi та міні-бар. У ванній кімнаті облаштована джакузі. За добу користування таким номером доведеться викласти 1600 гривень. На рецепції кажуть, ще за 300 гривень номер додатково оформлять – навколо ліжка підвісять занавіски. Кімната, яку найчастіше здають нареченим знаходиться на другому поверсі.

Однокімнатний "люкс-весільний" із джакузі у "Sobkoff"

 Готельний комплекс «Sobkoff» пропонує для наречених спеціальний «люкс-весільний». Номер однокімнатний з невеликим гардеробом та окремою ванною. У ньому є велике двоспальне ліжко, м’який диван, дзеркало-тумба, супутникове телебачення, Wi-Fi, міні-бар, кондиціонер та джакузі. Вартість номера становить 1600 гривень за добу.

Трикімнатний номер за 3000 гривень пропонують у "Либідь-Плазі"

 Найдорожчий номер у готелі «Либідь-Плаза» коштує 3190 гривень за добу. Його і пропонують, як номер для молодят. Він складається з трьох кімнат: вітальні, спальні (з окремою туалетною кімнатою) та ванної. У цьому номері є двоспальне ліжко, телевізор, домашній кінотеатр, камін, туалетна кімната з масажним столом, ще одним телевізором, ванною, душем та біде. Однак, на рецепції зазначають, що святкове оформлення молодята мають робити самі, а от пелюсток троянд у номері розсипати не можна. Бо пошкодиться ковролін.  

У готельних комплексах «Південна Брама» та «Шотландія» розповіли, що весільних номерів у них не передбачено.

Усі фото взяті з офіційних сайтів відповідних готелів. На них зображено вигляд номеру, який пропонують нареченим. Домовитися про прикрашення номеру слід заздалегідь.

Читайте також: 

Прайс на шлюб: скільки коштує весільна церемонія у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина Волошина

    а без фанатизму - це як? тільки кульки повітряні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up