Оренда третього поверху «Дитячого світу». Які умови та ціна (ФОТО)

Оренда третього поверху «Дитячого світу». Які умови та ціна (ФОТО)
Тут і далі — фото з системи електронних торгів «Prozorro. Продажі»
  • Приміщення у понад 800 квадратів пропонують взяти в оренду на 5 років.

  • Дізнавайтеся деталі, ціни та умови.

На частину торгового центру «Дитячий світ» шукають орендаря. Третій поверх пропонують винайняти за понад 76 тисяч гривень з ПДВ. Така інформація сьогодні, 12 січня, розміщена у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі». Там зазначено, що приміщення вперше здається в оренду цілим об’єктом.

Площа приміщення, яке пропонують в оренду, складає 861,4 квадратного метра. Воно може бути використане з будь-якою метою, зокрема для передачі в суборенду. Вхід у приміщення загальний, є електропостачання, водопостачання та каналізація.

Власне орендну плату за приміщення оцінили у 63 485 гривень. До неї додається ПДВ (20%), індексація (щомісячне підвищення на показник інфляції), земельний податок (11 519 гривень на рік або ж майже 960 гривень на місяць) та комунальні послуги. Таким чином щороку орендатор приміщення платитиме до місцевого та державного бюджетів 925 705 гривень. Це за умови, що орендна ставка під час аукціону не зросте, а інфляція залишатиметься незмінною. Термін оренди складає 5 років.

Відео дня

Орендаря визначатимуть за результатами аукціону, який запланований на 27 січня. Згідно з умовами, підписуватимуть договір з тим, хто запропонує найвищу ціну. Організатором аукціону є управління житлової політики і майна Хмельницької міськради, балансоутримувачем приміщення — комунальне підприємство «Агенція муніципальної нерухомості». Ми підготуємо окремий матеріал, якщо орендар буде визначений.

Здати це приміщення в оренду намагалися й раніше. Через систему електронних торгів нерухомість виставляли три рази — у серпні й вересні 2021 та грудні 2022 року. У всіх випадках орендаря знайти не вдалося. У першому та третьому випадку суму орендної плати вказували вдвічі вищу, ніж зараз — майже 123 тисячі гривень. До цієї суми орендар ще мав сплачувати ПДВ, земельний податок та індексацію.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року інше приміщення у «Дитячому світі» — площею 387 квадратних метрів — вдалося здати в оренду за 77 777 гривень на місяць. До цієї суми була передбачена сплата ПДВ, індексації, комунальних послуг, а після завершення воєнного стану — земельного податку. Підписали договір з ТОВ «ДТС-Харків». Ця компанія представляє в Україні бренд ресторанів «KFC». Таким чином перший заклад цієї мережі відкриється у Хмельницькому саме в «Дитячому світі».

Ще однією вигідною угодою для міського бюджету стала здача в оренду приміщення на території Хмельницького СІЗО. Об’єкт оренди має площу 47,2 квадратного метра та складається з двох кімнат. Місцевий підприємець Андрій Степанюк погодився платити за приміщення 55 560 гривень на місяць (а також ПДВ). Бізнесмен пов’язаний з брендом кондитерських виробів «Насолода».

Image

Image

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач23

    Макдональдс2 треба туди, торги будуть скажені. Або ресторан

keyboard_arrow_up