Пошту в Гречанах продають за 717 тисяч. Як вона виглядає (ФОТО)

Пошту в Гречанах продають за 717 тисяч. Як вона виглядає (ФОТО)
Тут і далі — фото з сайту «Prozorro. Продажі»
  • Будівля перебуває в поганому стані та потребує ремонту.

  • Її звели наступного року після приєднання Гречан до Проскурова.

У Хмельницькому виставили на продаж старе відділення «Укрпошти». Воно розташоване у Дальніх Гречанах поблизу станції «Гречани». Розповідаємо, що відомо про відділення та які умови продажу.

Розташована будівля на Бориса Олійника, 1. Є ще стара адреса, Вокзальна, 150, її вказали у документації лота. Це пов’язано з тим, що раніше від вулиці Вокзальної відокремили частину й назвали її на честь Бориса Олійника. Відділення раніше мало індекс 29002, тобто було другим за нумерацією у Хмельницькому.

Відео дня

Вперше будівлю виставили на продаж у липні 2022 року через систему електронних торгів «Prozorro. Продажі». Оцінили об’єкт у 717 тисяч гривень. Аукціон тоді не відбувся, причина цього не зазначена.

Тепер на відділення знову шукають покупця. Ціна та ж, що й минулого разу — 717 тисяч гривень. В описі вказано, що будівля перебуває у поганому стані та потребує ремонту. Вона одноповерхова, площа складає 201,2 квадратного метра, площа земельної ділянки — 600 квадратних метрів.

Зазначено також, що будь-які комунікації відсутні, хоча на фото помітні електричні дроти та газові труби. На фасаді будівлі є цифри, що ймовірно, вказують на рік побудови — 1947. Нагадаємо, роком раніше, 1946-го, тодішнє село Гречани приєднали до Проскурова.

Серед умов придбання відділення є такі:

Аукціон з продажу запланований на 20 грудня. Переможця оберуть за найвищою ціною, яку запропонує учасник. Ми опублікуємо окрему новину, щойно покупець на будівлю знайдеться.

Нагадаємо, що наприкінці листопада в Деражні знайшли покупця на старовинний особняк початку XX століття. Пам’ятку виставили на продаж за 10 тисяч, проте в процесі торгів ціна зросла до 1,26 мільйона гривень. До цього покупець має сплатити ще й ПДВ у розмірі 20%.

Купити будівлю зголосилася львівська підприємиця та захисниця культурної спадщини Ганна Гаврилів. Більше про це дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач23

    Треба дивитися. Може вийти непогана дача)
  • Юрій Гудок

    717000 розділити на 600 кВ. Виходе 1200 грн за квадратний метр ціна))))). Цікаво хто ж власник а?))
  • Читач72

    Хай запропонують під нову пошту, там її точно не вистачає!

keyboard_arrow_up