Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду

Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду

Серед боржників є як приватні, так і комунальні підприємства. Загалом у списку 21 організація. 

У “Хмельницькводоканалі” вирішили щомісяця публікувати такі собі "антирейтинги" споживачів, які найбільше заборгували за водопостачання. Нещодавно вони виставили ТОП-10 адрес багатоповерхівок, які сумарно винні “Водоканалу” більше 3 мільйонів гривень. Повний список адрес-боржників можна прочитати в матеріалі У Хмельницькому оприлюднили рейтинг будинків-боржників за воду.

Виявляється, що комуналку за водопостачання не сплачують ще й місцеві підприємства. У “Хмельницькводоканалі” підготували рейтинг боржників серед юросіб. 

— Не лише населення заборгувало підприємству за спожиті послуги. Споживачі-юридичні особи теж не відстають, тож не можна не згадати і про них, — зазначають у “Водоканалі”.

Відео дня

У списку лише 21 підприємство. Однак, загальна заборгованість їх складає майже 2 мільйони гривень з водопостачання та більше 1,5 мільйона — з водовідведення. Разом - більше 3 мільйонів гривень. 

Рейтинг боржників-підприємств виглядає так:

Інформація станом на 26 жовтня 2022

Загальна сума боргу перед підприємством складає близько 65,5 мільйонів гривень. Про це vsim.ua повідомили у прес-службі “Водоканалу”. Саме через нестачу цих коштів з кожним днем підприємству стає щораз важче працювати.

До слова, у зв’язку з перебоями, хмельничанам порадили зробити в кожному домі запаси води, яких би вистачило на 72 години. Як розрахувати скільки води потрібно і як її зберігати читайте за посиланням.

Уточнити інформацію можна в аварійно-диспетчерській службі «Хмельницькводоканалу» за телефонами: 

Додамо, час від часу водяні лічильники в домівках хмельничан слід відносити на повірку. У тих, хто добре знайомий з цією процедурою, питань не виникає. Хто ж має робити це вперше часом не до кінця розуміє для чого і яким чином це слід правильно зробити. Ми детально розписали як відбувається повірка водяного лічильника і скільки це коштує. 

Також на підприємстві “Хмельницькводоканал” організували 2 філії відділу по розрахункам з населенням контрольно-сервісного центру. Їх відкрили аби покращити обслуговування абонентів — фізичних осіб. Вони розташовані в мікрорайонах Ракове та Південно-Західний. Адреси та графік роботи дивіться за посиланням. 

Опитування

А ви вже заплатили за воду?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up