Що задекларував начальник управління ДСНС у Хмельницькій області Едуард Братко

Що задекларував начальник управління ДСНС у Хмельницькій області Едуард Братко
  • Едуард Братко очолює управління ДСНС на Хмельниччині з 2015 року. 
  • Дізнавалися, що задекларував головний надзвичайник. Підготували інфографіку. 

Після відкриття доступу до реєстру декларацій, журналісти vsim.ua продовжують аналізувати звіти чиновників на Хмельниччині. Їх ви можете переглянути наприкінці цього матеріалу. 

Цього разу розповімо, які доходи, майно і нерухомість задекларував Едуард Братко. Він очолює Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. На цій посаді він з 2015 року. 

Сам посадовець родом з Одещини. Певний час був командиром роти ліквідації наслідків аварій у Вінниці, згодом мав керівні посади у Чернівцях та Ужгороді. До 2012 року Едуард Петрович очолював управління МНС у Чернівецькій області. А згодом почав керувати рятувальниками на Хмельниччині. 

Відео дня

Свою декларацію керівник надзвичайників подав 27 березня цього року. Звітний період - 2022-й.  Отож, що ж задекларував Едуард Братко?

Детальніше переглядайте в інфографіці.

Нагадаємо, що обов’язкове декларування скасували після початку повномасштабної війни. Це можна було робити за бажанням. Раніше ми вже розповідали, хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію. Детальніше можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач70

    Звичайний чиновник, звичайна декларація, без міфічних подарунків та загадкової спадщини бо нічого не краде та й хабарі не несуть!

    Олександр Томчук reply Читач70

    Сподіваюсь ти жартуєш....
  • Читач91

    Чиновники, це люди оцифровані. Їм до духовності  дуже далеко. Жаль мені їх.
  • Лесовой К.

    Ну вот пан получает на руки около 3.5 тысяч гривень В СУТКИ. Нищеброды какие-то. Как можно работать за такие деньги, совершенно не понятно.
  • Віталій Українець

    Разова допомога!

keyboard_arrow_up