Скільки коштує прокат велосипедів та самокатів у Хмельницькому

Скільки коштує прокат велосипедів та самокатів у Хмельницькому
  • Електросамокати й велосипеди - цей транспорт користується популярністю серед містян.
  • Де можна взяти в оренду і які ціни?

Катання на великах й електросамокатах - це популярний спосіб відпочинку. Проскурівська, сквер Шевченка, парк Чекмана чи міський пляж -  саме тут навесні чи влітку полюбляють кататися хмельничани. Однак не всі мають власні транспортні засоби. Вихід - оренда. Ми розповімо вам де, що і за скільки пропонують.

Електросамокати: де і за скільки взяти на прокат

Електросамокатами все частіше стали користуватися популярністю в період карантину. Деякі хмельничани придбали собі такі на заміну проїздам у громадському транспорті. Про це пишуть в спільноті “Мамочки Хмельницького” в Instagram.

  • Відео дня
    /li>

На сайтах, де продається цей транспорт вказують основні його “плюси”. Серед них - простота та зручність у використанні. А також те, що він не вимагає особливої фізичної підготовки від свого господаря. Вартість самокатів є різною. На сайті rozetka ціна коливається від 6 500 до 82 тисяч гривень. 

Фото зі сторінки в Instagram samokat_khm

Окрім купівлі, у Хмельницькому можна скористатися прокатом електросамокатів. Точок із такою послугою в місті є п’ять. Вони розташовані біля місцевих парків чи скверів.

Прокат велосипедів: де й за скільки

Точок прокатів двоколісних у Хмельницькому менше, ніж самокатів. А от ще минулого року їх було вдвічі більше, ніж нині. Деякі з них припинили свою роботу. 

Позичити велосипед можна в пункті за адресою Староміська, 1. Там дають на прокат “велик” як на кілька годин вдень, так і на довше. У випадку останнього, необхідно залишити документ і заставу в розмірі 500 гривень. Ще один велопрокат розташований за адресою Лісогринівецька, 24.

Ну а тим, кому прокату “великів” замало, краще двоколісний придбати. Наприклад, на сайті rozetka ціни на цей транспорт коливаються від 3 400 до 234 тисяч.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач18

    Радує, що у місті з'явилось досить багато вело доріжок, але існує досить багато тупих людей,які ними не вміють користуватися
  • Жека Євген

    То яка ціна
  • Іван Іванов

    А де пішоходам ходити? Самокати і велосипеди хай їздять по дорогах, а не ганяють по парках і тимпаче по скверах! Вони катаються дуже небезпечно! Я проти самокатів та велосипедів на пішохідних зонах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up