В Україні подорожчає хліб: експерти назвали нові ціни

В Україні подорожчає хліб:  експерти назвали нові ціни
  • Експерти прогнозують підвищення цін на соціальний хліб у цьому році.
  • На початку 2018 року ціни на хліб в Україні піднімуться на 10%. 
  • Так передбачають, що вартість хліба становитиме не менше 14 гривень.

На початку 2018 року ціни на хліб в Україні піднімуться на 10%. Тож вартість однієї буханки може значно підскочити. Так зазначають, що ціна соціального, тобто найдешевшого хліба, становитиме не менше 14 гривень за кілограм. Про це повідомив директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Фейсбук.

Як зазначив експерт, підняття вартості хліба він пов'язує зі зростанням мінімальної заробітної плати українців. А вона зросла на 16%. Також на ціну хліба вплине і девальвація гривні в грудні.

Тож цілком ймовірно, що ціни на соціальний хліб у січні – лютому піднімуться на 10%. Таким чином, на початок березня кілограм білого і чорного коштуватиме понад 14 гривень.

Відео дня

Для порівняння експерт навів дані про ціни на хліб у Європі. Найдешевшим хліб, за словами Дорошенка, є в Польщі — його ціна становить 18 гривень за кілограм.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Андрій

    14 грн =1 кг . буханка в середньому 600- 700 грам = 8,4-9,8 грн, так зараз соц.хліб коштує. Хоча якість хліба , бажає кращого.
  • Sasha Emelchuk

    Купляли половинку хліба , тепер четвертинку .
  • IGOR

    По-новому, по-новому, крокуємо в Європу і там усім по-новому покажем голу жопу.... "Для порівняння експерт навів дані про ціни на хліб у Європі" - но почему-то забыл привести данные по ЗАРПЛАТАМ и ПЕНСИЯМ в Европе...

    Дімітр Кешишев reply IGOR

    Лінивий і злодійкуватий хохол і того лишку не заслуговує, який отримує на Україні. Його трудові здібності розкриваються тоді, коли батрачить під батогом якогось пана чи москаля.
  • Sasha Emelchuk

    Категорично проти підвищення  ціни на хліб !

    Дімітр Кешишев reply Sasha Emelchuk

    Ніхто вас питати не буде, будьте впевнені.

    Анна reply Дімітр Кешишев

    Мдааа, почитаешь про транспорт- хотят поднять цены, не хватает, на хлеб поднять- не хватает, возникает вопрос: где же ваша революция и ее офигительные результаты благоденствия для населения? Жаль, что люди не интересуются историей, а то бы знали, что революции чреваты голодом, тюрьмами, чистками, периодами безвременья и лишений. Ну, видимо мы сразу на себе практикуем, умные люди на крысах, а мы на себе, просто гении))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up