Викрили хмельничанина, який «продав» неіснуючого товару на 100 тисяч гривень. Як працює схема

Викрили хмельничанина, який «продав» неіснуючого товару на 100 тисяч гривень. Як працює схема
  • Кіберполіція викрила чоловіка у шахрайствах на платформах оголошень.
  • Йому може загрожувати до восьми років в’язниці.

Зловмисник ошукав людей загалом на 100 тисяч гривень. Як повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області, 33-річний хмельничанин «продавав» неіснуючий товар на платформах оголошень - тканину, якої у нього не було. За свій товар просив передплату на картку. Отримавши гроші, продавець зникав. 

В помешканні афериста провели обшук. Вилучили банківські картки, комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися для розміщення оголошень продажу неіснуючого товару. Вилучену техніку направили на експертизу, за висновками якої буде вирішуватися питання про оголошення підозри фігуранту.

Як додають у Кіберполіції, загальна сума збитків сягає понад 100 тисяч гривень. Наразі правоохоронці встановлюють потерпілих.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Шахрайство". За це зловмиснику "світить" до 8 років позбавлення волі. наразі тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up