З натурального дерева та скла: де і за скільки продають ялинкові прикраси у Хмельницькому

З натурального дерева та скла: де і за скільки продають ялинкові прикраси у Хмельницькому
  • Місцеві супермаркети рясніють новорічними ялинковими прикрасами.
  • Продають натуральні, дерев’яні, скляні та з пластику.
  • Які краще обрати та де знайти доступні ціни, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Ялинка - головний атрибут Нового року. До святкування залишилися лічені дні, а у багатьох ще й досі не прикрашене святкове деревце. Цього року в у хмельничан дійсно королівський вибір іграшок та ялинкових прикрас. Продають їх чи не в кожному магазині та супермаркеті. Ціни також різні. Особливої популярності набирають натуральні прикраси з дерева та скла.

Що та за скільки пропонують хмельничанам, дізнавалися журналісти vsim.ua. Для цього відвідали “Епіцентр”, “Таврію В” та “Сільпо”.

В “Епіцентрі” вибір найбільший

Під Новорічні атрибути в “Епіцентрі” обладнали цілий відділ. Продають тут абсолютно все: від самих ялинок до дворових оленів та ведмедів. Вибір ялинкових прикрас просто колосальний.

Відео дня

Увагу покупців привертають оригінальні ялинкові віночки ручної роботи. Ними прикрашають вхідні двері або просто кладуть на стіл як елемент декору.

Ціни: від 144  до 500 гривень

Разом з ними купують гілочки горобини чи калини, які цікаво виглядають у вазі або на стінах оселі.

Ціни: від 80 до 200 гривень

В “Епіцентрі” віддають перевагу ялинковим іграшкам зі скла. Вони розфарбовані різноманітними яскравими принтами. Дуже цікаво виглядають прикраси із зображенням снігурів, сніговиків та різдвяних оленів.

Ціни: від 18 до 150 гривень

Також в супермаркеті великий вибір дерев’яних прикрас. Оформлені вони переважно в національному стилі, з характерним Подільським орнаментом.

Ціни: від 3 до 56 гривень

Іграшки з пластику та поролону коштують набагато дешевше. Вони не б’ються, тому - це ідеальний варіант для сімей з дітьми. Вартість на них різна і залежить від розміру та оригінальності виконання.

Ціни: від 3 до 45 гривень

Також модні китайські прикраси в американському стилі: в “Епіцентрі” продають бантики та дзвіночки з різних тканин.

Ціни: від 15 до 85 гривень

“Таврія В” пропонує два десятки іграшкових рядів

У супермаркеті “Таврія В” величезний вибір іграшок на будь-який смак. До Нового року в магазині діють знижки на ялинкові прикраси. Тому тут легко обрати щось підходяще по ціні і по якості.

Популярні іграшкові набори від 3 до 6 іграшок

Ціни: від 45 гривень

Тут можна знайти купу різних за розміром пластикових та поролонових іграшок.

Ціни: від 2 до 15 гривень

У “Сільпо” є з чого вибрати

Кульки з пластику та поролону, бантики та метелики з тканини, сніжинки і янголятка з картону - все це є у “Сільпо”.

Ціни: від 2 до 62 гривень

Також у супермаркеті можна придбати верхівку для ялинки всього за 16 гривень.

Декоровані шишками, квітами, бантами віночки продать від 79 до 130 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up