Як освіті бути ефективною в умовах пандемії (Новини компаній)

Як освіті бути ефективною в умовах пандемії (Новини компаній)

Щоб задовольнити потреби сучасного ринку і очікування студентів - освіта повинна вчити людей стійкості та адаптивності. Саме ці навички, вважають експерти, стануть ключовими у постпандемічному світі, адже вони допомагають ефективно протидіяти кризовим ситуаціям.

Вінницька ІТ-Академія активно впроваджує механізми, які допомагають зробити навчання ефективним і результативним. Ми звертаємо увагу в першу чергу на те, яким має бути результат - це гарантоване працевлаштування кожного випускника. 

Ефективне поєднання офлайн та онлайн навчання. Баланс у онлайн та офлайн заняттях. Теоретичну частину, яка не потребує активної взаємодії face-to-face, можна провести онлайн. Сучасні технології дозволяють це зробити повноцінно. Головне, щоб був якісний Інтернет. Якщо ж потребна активна взаємодія викладача і студентів проводиться заняття офлайн в невеликих групах 6-8 студентів.

Канали комунікації. Завжди бути на зв’язку для підтримки студентів і викладачів. Це може бути будь-який із зручних месенджерів. Але так, щоб студенти могли комунікувати і з викладачами, менеджерами та одногрупниками. Вінницька ІТ-Академія створює мотивуюче середовище однодумців, де кожен може у зручний час звернутись за порадою і отримати відповіді на свої запитання.

Розміщення контенту онлайн. Студенти Вінницької ІТ-Академії завжди можуть переглянути контент онлайн, адже він доступний для них на освітній платформі INTITA.com. Це дуже зручно. Студенти можуть бачити відео до теми, текстову частину та тестове завдання. Таке поєднання, занять із викладачем та доступного контенту є ефективним інструментом і забезпечує повне засвоєння вивченого. 

Форми моніторингу навичок і оцінювання студентів. Щоб побачити повну картину засвоєного матеріалу проводимо моніторинг знань. Тут можна давати волю фантазії: різнопланові тести (наприклад, з одним або кількома варіантами відповіді або з вибором відповіді зі списку), завдання з пропусками, написання коду та багато іншого. В опитування можна вставляти картинки та відео, змінювати формати завдання майже до безкінечності. Тут все залежить від мети перевірки. 

Більше практичної роботи на реальних проєктах. У Вінницькій ІТ-Академії студенти навчаються на діючих проєктах та в командах із програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та проджект-менеджерів. Таке навчання моделює роботу в ІТ-компанії. При навчанні на реальних проєктах теж потрібно поєднувати онлайн та офлайн навчання. 

Викладач більше не може дозволити собі бути просто знавцем свого предмета. Викладачі-практики Вінницької ІТ-Академії це фасилітатори, які заохочують, координують командну роботу. Тут студентів навчають креативності, комунікації та колаборації і вмінню працювати в різновікових командах і поєднувати сильні сторони та таланти різних людей. Якщо ви бажаєте якісної підготовки і гарантовано отримати роботу в ІТ - реєструйтесь на новий набір.

 

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.youtube.com/watch?v=DNkGJpDS0GY

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up