Бойовик «G.I. Joe: Атака кобри-2» у кінотеатрі «Планета»

Бойовик «G.I. Joe: Атака кобри-2» у кінотеатрі «Планета»
Дивіться бойовик «G.I. Joe: Атака кобри-2» до 24 квітня у кінотеатрі «Планета» у 3D - сеанси: 15:50. Квитки - 30 гривень.

В ролях: Дуейн Джонсон, Брюс Уілліс, Чаннінг Татум, Едріанн Палкі, Джонатан Прайс, Рей Стівенсон, Рей Парк.

Про фільм: Друга частина успішного фантастичного бойовика 2009 року, заснованого на іграшках фірми «Hasbro». Після страшних подій, що відбулися кілька років тому, над світом нависла нова загроза, за кермом якої як і раніше стоїть організація «Кобра». Їх ватажка Зартана, який вдало прикидається президентом Америки, досі не викрили і він може втілювати свої підступні плани. На цей раз лиходій збирається використовувати ядерний потенціал країни. І навряд чи хто зможе перешкодити їх втіленню, крім справедливої ??команди загону G.I. Joe.

Тривалість: 110 хвилин.

Відео дня
> Час сеансів до 24 квітня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up