Олег Винник знову збере стадіон у Хмельницькому

Олег Винник знову збере стадіон у Хмельницькому
  • Виступи співака постійно збирають аншлаги.
  • Уже в червні він завітає до Хмельницького з новим концертом. 
  • Шоу відбудеться на стадіоні "Поділля".
  • На концерті звучатимуть добре відомі та нові пісні Винника. 

Олег Винник вирушає у всеукраїнський великий літній тур під назвою "Ти в курсі". Завітає він й до Хмельницького. Співак порадує хмельничан новим концертом уже 20 червня.

Виступ пройде на стадіоні "Поділля".

Початок о 20:00.

Відео дня

На концерті прозвучать добре відомі  - "Щастя", "Вовчиця", "Здрастуй, наречена", "Візьми мене в свій полон", " Як я без тебе" тощо. Також він заспіває і кілька нових композицій, які підготував з нагоди літнього туру.

Детальніше про подію дізнайтеся ТУТ.

Олег Винник - співак, композитор, автор пісень. Його популярність набирає обертів в Україні, хоча у країнах Європи він більш відомий як виконавець головних ролей найпопулярніших мюзиклів під сценічним ім'ям Olegg.

"Містер Щастя" та "Містер Аншлаг" - так називають Олега Винника його шанувальники.

Читайте також: Відомий та харизматичний Dan Balan дасть концерт у Хмельницькому

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Кэтрин

    У меня мама очень любит Винника, мне кажется, как для подарка это идеальный вариант
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up