24-річний хмельничанин продавав наркотичні речовини через інтернет (ФОТО)

24-річний хмельничанин продавав наркотичні речовини через інтернет (ФОТО)
  • Чоловік продавав прекурсори, що використовують при виробництві наркотиків.
  • Його уже затримали. 

В Хмельницькому затримали 24-річного місцевого жителя, який займався збутом прекурсору через мережу Інтернет. Про це сьогодні, 5 березня, повідомили правоохоронці.

Відомо, що хмельничанин створив декілька інтернет-ресурсів, через які продавав речовину "фенілнітропропен", що використовують під час виготовлення небезпечного наркотику. Замовлення він відправляв покупцям поштовими службами по всій території України. 

За 1 грам свого товару молодик брав 50 гривень. Під час обшуку у нього вилучили близько 2,5 кілограм прекурсору, вартість якого за цінами чорного ринку становить 125 000 гривень.

Відео дня

Як повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області, наразі чоловікові уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 і 3 статті 311 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі тривають слідчі дії.

 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марина Захарченко

    Засранец,детям и взрослым портит жизнь, из города -вон!!!!!!

    Андрей Никифоров reply Марина Захарченко

    Марина Захарченко вам видать уже испортил🤣
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up