Адвоката, який вимагав у хмельничанки тисячу доларів, посадили під домашній арешт

Адвоката, який вимагав у хмельничанки тисячу доларів, посадили під домашній арешт
  • Адвоката, який вимагав з клієнтки 1000 доларів затримали «на гарячому».
  • Слідчі провели досудове розслідування.
  • Суд призначив правопорушнику домашній арешт із носінням електронного браслета.

Прокуратурою Хмельницької області було встановлено, що адвокат вимагав від свої клієнтки 1000 доларів США. За ці гроші він нібито мав вплинути на суддів, щоб ті закрили кримінальну справу проти його підзахисної. 8 листопада, під час отримання частини із суми, яку він вимагав його затримали. За даним фактом провели досудове розслідування. 

Справу розслідували за частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з конфіскацією майна.

10 листопада справу розглянули у судді. Адвокату призначили домашній арешт. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області.

Відео дня

Також суд ухвалив для підозрюваного  наступні обов'язки:

  • прибувати до слідчого, прокурора, суду за кожною вимогою;
  • не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду;
  • повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або роботи;
  • утриматись від спілкування з потерпілою  та особами, які є свідками в даному кримінальному провадженні;
  • здати на зберігання слідчому, який здійснює досудове розслідування у цьому кримінальному провадженню, свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну;
  • носити електронний засіб контролю.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up