Хмельничанин ґвалтував та розбещував своїх дітей. Подробиці справи

Хмельничанин ґвалтував та розбещував своїх дітей. Подробиці справи
Ілюстративне фото
  • Чоловік почав показувати дітям порнографічні мультики, коли їм було по п’ять років.

  • Також він неодноразово ґвалтував дівчинку.

  • А її брат кілька разів був свідком злочину.

Мешканця Хмельницького судили за зґвалтування та розбещення своїх малолітніх дітей. Все це відбувалося протягом кількох років — від вересня 2011 до лютого 2017-го. У цей період 40-річний нині чоловік показував двом дітям-двійнятам, хлопчику та дівчинці, порнографічні мультики. Коли це почалося, їм було приблизно по п’ять років.

Крім того, чоловік неодноразово ґвалтував доньку. Це відбувалося як у Хмельницькому, так і в одному з сіл на Хмельниччині та на курорті у Херсонській області. Про це йдеться у вироку з реєстру судових рішень, а також у повідомленні прокуратури Хмельниччини.

Дівчинка розповіла, що все почалося, коли їй було 4-5 років (тоді батько почав демонструвати дітям порнографічні мультики — прим. авт.) За її словами, зґвалтування почалися приблизно в 11-річному віці й тривали багато років майже щонеділі до липня 2020 року. Батько казав, що це нормально й так відбувається у кожній сім’ї. Чоловік змушував приймати таблетки проти вагітності та подеколи змушував пити алкоголь перед зґвалтуванням.

Відео дня

Коли вона заперечувала проти статевого акту, батько погрожував її вбити, побити матір та брата, надіслати фото сексуального характеру її друзям. За словами дівчинки, у віці приблизно 8-10 років він примушував її та брата займатися оральним сексом.

Брат дівчинки розповів, що батько змушував їх обох дивитися порнографічні мультики приблизно з 5-6-річного віку. Також змушував займатися оральним сексом, пізніше це траплялося досить часто до 11-річного віку. Батько часто бив сина, змушував стояти на гречці на колінах, бив також і матір. Хлопчик кілька разів бачив зґвалтування своєї сестри.

Бабуся дітей розповіла, що онуки приїжджали до неї на канікули влітку 2018 року. Тоді батьки дітей вже розлучилися, але чоловік бачився з дітьми. Тоді одного дня батько приїхав у гості. Він ночував з дітьми в одному будинку, а бабуся зі своїм чоловіком в іншому. Коли вранці батько пішов, дівчинка була дивна, лежала на ліжку три дні й не вставала, при цьому нічого не розповідала.

Обвинувачений свою провину не визнав. Згодом сказав, що все вигадали сестра колишньої дружини (тобто матері дітей — прим. авт.) та її чоловік. Пояснив це тим, що він як військовий подарував квартиру своїй теперішній дружині. Невідомі особи нібито вимагали з нього гроші та погрожували — колишня дружина начебто таким чином намагалася заволодіти квартирою. А діти образилися на нього, бо він пішов в іншу сім’ю.

Наприкінці липня 2020 року мати дітей подала заяву до поліції. У вироку зазначено, що злочинець переховувався від слідства. Затримали його у грудні 2020 року.

Чоловіка визнали винним за двома статтями Кримінального кодексу:

Хмельницький міськрайонний суд призначив йому 12 років позбавлення волі, які рахуються з моменту затримання у грудні 2020 року. Також призначив сплатити понад 69 тисяч гривень процесуальних витрат.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Petrov

    Тут тільки відірвати зайве потрібно, інакше ніяк.

keyboard_arrow_up