На Донеччині хмельницькі міліціонери затримали озброєних людей одного із кандидатів в нардепи

На Донеччині хмельницькі міліціонери  затримали озброєних людей одного із кандидатів в нардепи
У чоловіків в камуфляжі вилучили автомат Калашникова, три рожки з патронами та три гранати. Жодного дозвільного документу на зброю та боєприпаси вони не мали.

Наші хмельницькі бійці спеціальної роти міліції та роти патрульної міліції «Богдан» під час виборів стежили за правопорядком на дільницях, розташованих у зоні АТО, а саме – у місті Углегорськ Донецької області. Про це пише начальник Хмельницького обласного управління міліції Олександр Розізнаний у Facebook.  

 «Обходячи територію навколо дільниці, один з міліціонерів помітив автомобіль з трьома людьми у камуфляжі в середині, поруч з одним з них лежав предмет, схожий на автомат. Наші хлопці на ситуацію відреагували миттєво і не помилилися – пасажири авто дійсно були озброєні. Згодом з‘ясувалося, що озброєних молодиків у якості охорони привіз із собою на дільницю один із кандидатів у депутати, навіть не поцікавившись перед тим законністю зброї своїх охоронців», - пише Олександр Розізнаний.  

Наразі Краматорським міськвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України - Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
Приємно відзначити, що наші працівники забезпечили правопорядок на належному рівні не лише на Хмельниччині, а й у зоні АТО.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up