На Хмельниччині 32-річний чоловік перерізав тестю горло

Чоловіки посварилися через постійне пияцтво зятя. Остання сварка закінчилась бійкою, під час якої зять спочатку зламав опонентові хребет, а потім перерізав горло.

Зять жив у приймах, ніде не працював, постійно пиячив і зовсім не думав про виховання двох неповнолітніх дітей. Тестю це не подобалось.

- Того вечора чоловік прийшов додому в дзуськи п’яним. 54-річний господар знову почав його «виховувати». Сварка переросла у бійку, під час якої зять зламав тестеві хребет. Безпорадний чоловік кілька хвилин лежав на долівці літньої кухні, де, власне, зав’язалася суперечка. Жінки, почувши крики, викликали міліцію, - каже речник Хмельницького обласного управління міліції Катерина Шуприган. - Через кілька хвилин після скоєного він взяв ножа і перерізав тестеві горло. Була пошкоджена сонна артерія, тож чоловік помер за лічені хвилини, і медики вже нічим не могли йому допомогти. Добре, що хоч діти усього цього не бачили…

Відео дня

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up