На Хмельниччині взяли під варту жінку, яка за 200 доларів хотіла «підкупити» поліцейського

На Хмельниччині взяли під варту жінку, яка за 200 доларів хотіла «підкупити» поліцейського
Фото - прокуратура Хмельницької області
  • Жінка хотіла уникнути відповідальності за крадіжку.
  • Після передачі грошей поліцейському, її затримали.

Судитимуть жительку Шепетівки за спробу підкупу поліцейського. Жінка вже має кримінальне минуле, але під час відбування іспитового строку, вчинила крадіжку. Аби уникнути відповідальності, вона намагалась підкупити слідчого. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Затримали її 29 травня після передачі поліцейському 200 доларів США. Наразі їй вже повідомили про підозру. 

Як додають в прокуратурі, в рамках досудового розслідування проводять першочергові, невідкладні дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Руслан Петрович

    Мало давала
  • ЧитачЧитачів

    Правильно, в СІЗО. І не хай сидить. Хто ж у тих СІЗО ще буде сидіти. Тож не Медведчук з держзрадою та фінансуванням терористів чи п'яні мажори, що в ДТП вбивать людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up