На Хмельниччині злодія спіймали за слідами на снігу

На Хмельниччині злодія спіймали за слідами на снігу
  • 21-річний хлопець "обчистив" будинок.
  • Тікаючи з місця він не врахував те, що його можуть вичислити за слідами.

Подія сталася в селі Романівка на Чемеровеччині. На початку лютого власники приїхали на дачу і побачили, що будинок обікрали. Як виявилося,  злодій заліз через вікно та виніс із будинку електроінструменти, металеві вироби та інші цінні речі на загальну суму близько 15 тисяч гривень.

Потерпілі звернулись за допомогою до поліції. Ті оглянули місце події та вийшли на слід ймовірного крадія. Ним виявився 21-річний односелець.

  • "Сліди на снігу привели правоохоронців прямо до будинку підозрюваного", - повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Хлопець зізнався у скоєному і показав, де заховав викрадені речі. Їх вилучили і після експертизи повернуть власникам. 

Відео дня

Наразі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Під варту взяли чоловіка, який серед вулиці пограбував 9-річну дитину в Хмельницькому 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Max Bilyk

    От лох
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up