У Хмельницькому спіймали лікаря ВЛК на вимаганні хабаря з військового

У Хмельницькому спіймали лікаря ВЛК на вимаганні хабаря з військового
  • За 5000 доларів медик мав забезпечити «непридатність» до служби.

У Хмельницькому лікар-психіатр, член гарнізонної військово-лікарської комісії, вимагав у 25-річного військового 5000 доларів (близько 190 000 гривень). За ці гроші медик мав вплинути на інших членів ВЛК, аби забезпечити чоловіку висновок про непридатність до служби. Першу частину хабаря, 3200 доларів, лікар отримав наприкінці минулого року, а другу, 1800 доларів, — кілька днів тому. Тоді ж його й спіймали правоохоронці. Про це сьогодні, 7 лютого, повідомили у поліції Хмельницької області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 369-2 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди»). Лікаря відсторонили від посади та відправили під нічний домашній арешт.

— Правоохоронці працюють над встановленням усіх обставин вчинення кримінального правопорушення та виявлення інших осіб, причетних до злочинної схеми, — зазначено у повідомленні поліції.

Відео дня

На зображенні може бути: гроші та текст

На зображенні може бути: 3 людини та текст

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • смешной кипишной

    Так більшість військових зі стажем,по частинах сидять і їм треба непридатність,адже ще одні ухилянти з тцк наловлят цивільних які будуть воювати замість них.
  • Тамара Олійник

    Прізвище напишіть цієі гниди , що з хлопців гроші брав ! Це ж не напевне  не вперше ! Нехай місто знає своіх ʼʼ героів ʼʼ !
  • Александр Иванов

    на фронті якраз не хватае лікарів

keyboard_arrow_up